Vivo lansează primele modele de smartphone pe piaţa românească

G.U.
Companii / 28 aprilie 2021

Vivo lansează primele modele de smartphone pe piaţa românească

Vivo, unul dintre principalii producători de smartphone-uri la nivel mondial, lansează primele modele de smartphone pe piaţa românească, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Începând de astăzi, modele vivo din gama Y, respectiv Y70, Y20s şi Y11s, pot fi achiziţionate online, de pe platforma eMAG, precum şi din showroom-urile eMAG din ţară. Întrucât Vivo pune experienţa consumatorilor cu produsele sale pe primul loc, pentru eficienţă şi rapiditate în răspuns, serviciile de mentenanţă şi reparaţii vor fi realizate la nivel local, prin parteneriatul cu 2 centre de service - ESD şi Decebal.

Erik Zhu, preşedintele Vivo România, a declarat: "Suntem încântaţi să lansăm oficial produsele vivo pe piaţa din România prin parteneriatul cu eMAG, un distribuitor local consacrat şi de încredere pentru publicul român. Ne-am angajat să aducem împreună experienţe de calitate clienţilor noştri şi suntem încrezători că acesta va fi începutul unei colaborări de succes pentru ambele părţi. Piaţa din România este o piaţă europeană matură, cu un important potenţial tehnologic şi sperăm să avem acelaşi răspuns îmbucurător din partea consumatorilor români, ca cel primit din partea clienţilor din primele şase pieţe europene pe care suntem prezenţi din toamna anului trecut."

"La eMAG căutăm permanent să le oferim clienţilor noştri o varietate cât mai mare de produse şi preţuri bune şi ne bucurăm că acum putem adăuga în portfoliul nostru de telefoane mobile brandul vivo, unul din brandurile cele mai populare la nivel mondial în 2021", a spus Mihai Lupascu, Commercial Director eMAG.

Vivo este al cincilea producător de smartphone-uri la nivel global, prezent în peste 40 de ţări în Europa şi regiunea Asia-Pacific, cu peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb