Vlad Stanislav este numit Managing Director al JLL în România

G.D.
Companii / 6 aprilie 2023

Vlad Stanislav

Vlad Stanislav

Compania de consultanţă imobiliară JLL a anunţat astăzi numirea lui Vlad Stanislav în funcţia de Managing Director al JLL în România. Vlad va prelua rolul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcţie în ultimii 7 ani, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cu o experienţă de peste 22 de ani în management, Vlad a preluat şi a condus cu succes mai multe companii în poziţia de lider de piaţă. S-a concentrat pe construirea şi consolidarea unor echipelor profesioniste şi pe dezvoltarea unor strategii de creştere eficiente. Vlad s-a alăturat JLL în ianuarie 2022 în calitate de Managing Director al Tetris Design & Build şi preia acum un rol mai amplu în cadrul firmei.

Este absolvent al Universităţii "Transilvania" din Braşov şi a studiat Managementul Strategic la German Graduate School of Management & Law din Heilbronn, Germania.

"Sunt încântat să preiau rolul Silvianei şi aştept cu nerăbdare să lucrez alături de o echipă matură, lider de piaţă. Sunt pasionat de ceea ce fac şi am ambiţia de a o face din ce în ce mai bine şi, alături de echipă, putem realiza lucruri măreţe pentru clienţii noştri, pentru oameni şi pentru business-ul nostru. Succesul nu este doar o chestiune de noroc sau de coincidenţă. Cu o planificare corectă, o echipă responsabilă şi o cultură organizaţională puternică, ne putem transforma obiectivele în realitate." a declarat Vlad Stanislav.

În ultimii ani, JLL România reprezintă o forţă în domeniul leasingului industrial-logistic şi al pieţelor de capital, cu o echipă matură şi coerentă, care lucrează împreună în această structură de peste 5 ani, cu o experienţă cumulată de peste 245 de ani.

"A fost o onoare pentru mine să fiu Managing Director al JLL în România în ultimii 7 ani. A fost o călătorie extraordinară şi sunt mândră că am făcut parte din această echipă şi că am putut lucra cu clienţii şi partenerii noştri. Vlad aduce o energie reînnoită şi o strategie ambiţioasă. Sub conducerea sa, sunt convinsă că atât echipa, cât şi clienţii vor fi deserviţi impecabil", a declarat Silviana Petre-Badea în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb