''Dialogul nu este posibil decât dacă toate cererile ruseşti sunt acceptate de către Kiev''

VLADIMIR PUTIN: ''Dialogul nu este posibil decât dacă toate cererile ruseşti sunt acceptate de către Kiev''

G.U.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 4 martie 2022

Vladimir Putin (Sursă foto: Twitter)

Vladimir Putin (Sursă foto: Twitter)

Rusia - AFP (prin Agerpres) - 4 martie: Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, într-o discuţie telefonică cu cancelarul german Olaf Scholz, că dialogul în favoarea păcii cu Ucraina nu este posibil decât dacă "toate cererile ruseşti" sunt acceptate de către Kiev.

"Rusia este deschisă dialogului cu partea ucraineană, precum şi cu toţi cei care vor pacea în Ucraina. Dar cu condiţia ca toate cererile ruseşti să fie satisfăcute", a indicat Kremlinul într-un rezumat al acestei convorbiri care a aut loc "la iniţiativa Germaniei".

Preşedintele rus şi-a reiterat cerinţele: un statut "neutru şi nenuclear" pentru Ucraina, "demilitarizarea sa obligatorie", "denazificarea sa", recunoaşterea anexării peninsulei Crimeea de către Rusia şi "suveranitatea" regiunilor separatiste proruse din estul Ucrainei, Doneţk şi Lugansk, în teritoriile lor administrative, în timp ce rebelii nu controlează în prezent decât o treime din acestea.

Acesta a spus că "speră că reprezentanţii Kievului vor adopta o poziţie rezonabilă şi constructivă în cursul celei de-a treia runde de negocieri", prevăzută - potrivit Kievului - în acest weekend.

Putin i-a spus cancelarului german că forţele ruse nu bombardează Kievul şi marile oraşe ucrainene, calificând drept "fabricaţie grosieră" informaţiile despre distrugerile făcute de armata rusă, notează AFP.

"Informaţiile privind pretinsul bombardament asupra Kievului şi asupra altor mari oraşe nu sunt decât fabricaţii grosiere ale propagandei", i-a transmis Putin lui Scholz, potrivit unui comunicat al Kremlinului.

Acesta a afirmat că "scopurile şi obiectivele" Moscovei în războiul său cu Ucraina vor fi "fără nicio îndoială atinse".

Pe teren, cel puţin şapte persoane, între care doi copii, au fost ucişi în urma unui atac aerian rusesc asupra unei zone rezidenţiale rurale din regiunea Kiev, a anunţat poliţia ucraineană, citată de Reuters.

Atacul a avut loc în localitatea Markhalivka, situată la numai 10 km de periferia de sud-vest a capitalei ucrainene.

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a aprobat vineri, cu o majoritate covârşitoare, o rezoluţie în favoarea creării unei comisii internaţionale de anchetă privind încălcările drepturilor omului şi ale dreptului umanitar în Ucraina după invazia rusă.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. un razboi inutil generat de dorinta jandarmului mondial de a fi a sula rusiei. ei sunt cei care pierd cel mai putin din aceasta nenorocire. dar castiga enorm militar. in rest, europa, ca un sclavete jalnic s-a aruncat cu capul inainte in toata nebunia asta. stam si jelim vazand cum urca la cer preturile materiilor prime, in timp ce americanul se freaca la bosute si isi rade in barba.....

    1. Concluzia? Putin e marioneta americanului care se freaca la bosute si isi rade in barba.....

      Daca nu ti place sa fii sclavetele americanor si sa locuiesti in Romania... Europa.. Mergi te rig in Rusia...si am rezolvat problema

      Deci rusii au atacat fiindca asa au vrut americanii- pai nu sunt niste cretini rusii? Si tu alaturi de ei?

      asa se recunosc sclavetii......ies ca paduchii in frunte....

      pai vezi ca esti prost!! mai pune mana pe o carte si citeste....

      asta e ce ai primit pe biletel...sau e din preputul gandirii tale?

      Asa fac peste tot creeaza conflicte direct sau indirect fiindca din asta traiesc.Eu am mai spus,daca era reales Trump se dadeau la chinezi,Trump e mai curajos(sau mai nebun).In aceasta situatie ar fi scapat Europa de conflict.Au existat si circumstante favorabile cum ar fi circarul de Zelenski.

      Paduchii au iesit din Rusia si ataca o tara vecina.

    ides of March soon

    1. Se zvonește că Vladimir Vladimirovici Cezar e doar o sosie, începând din 15 martie 2015 care, întâmplător, a fost una dintre zilele ungurilor de pretutindeni și nu a zeului Shiva. Finalul filmului Kagemusha de Akira Kurosawa: sosia dispare în luptă, preluând imaginea defunctului, după dispariția clanului/statului feudal. Dar, în mod paradoxal, sosia nu a fost ucisă ci alungată în mod rușinos de către urmașii celui substitut, urmați orbește de samuraii (siloviki). Acum va fi altfel?

      buna Campanella

      Pentru mine e irelevant daca Putin e Putin sau o sosie a lui.  

      Nu m-a interesat si nu ma intereseaza opinia fostei sale sotii lovite de nevroza.  

      Daca e doar o sosie Putin de acum e si mai periculos pentru ca e mai usor de impregnat cu opinii pro-belice de cei din jurul lui (consilierii personali care il mentin intr-un sos informational extrem de toxic SI IMPOTRIVA INTERESELOR RUSIEI SI ALE LUMII). 

      Pentru Putin in mod personal am urmatoarele date de interes , urmatoarele puncte de atentie :  

      - perioada 2022-2023 e perioada de referinta pentru caderea intregului sistem plutocratic al Rusiei (si ATENTIE! ... al marilor bogatasi din intreaga lume !!! care mai de departe sau mai de aproape sunt conectati la el si la oligarhii lui! ... si aici intra multe, multe detalii ... de la Magnitsky Act - pe spalarea banilor - pana la relatii profunde intre Trump si masina de propaganda a lui Putin, pana la relatiile extrem de profunde intre Facebook, Twitter (inclusiv sefii lor) si Rusia , etc...etc...).  

      A(m) inceput destructurarea putregaiului mondial si pana la finalul lui 2023 TOTI vor intelege ce pot face doua maini dibace cu un calculator cu internet la dispozitie!  

      Am dovedit si mi-am dovedit (in ultimii 15 ani) ca informatia e cea mai crunta arma daca stii cum sa o manuiesti si sa o folosesti. Chiar de-ar fi sa mor, nu mai pot fi intoarse din drum toate cele facute si care deja actioneaza autonom in intreaga lume.  

      Si ca sa vorbesc in limbaj astrologic (instrument secundar cu care de asemenea lucrez)... iesirea din epoca Capricornului in 2023 (a lui Pluto, apropo de plutocratii mondiali) si intrarea in epoca Varsatorului (Romania are semn de Varsator in mod originar, apropo!) va fi un moment care chiar va pune IN SENS POZITIV LA NIVEL MONDIAL Romania pe harta Lumii ca INIMA INTELEAPTA A LUMII care bate si bate in sfarsit DETOXIFIIND INTREAGA LUME! Pare aberant ce am scris nu? :) ... Toata lumea va intelege pana la finalul lui 2023 la ce m-am referit! :)  

      Sa continui cu datele importante pentru domnul scandalagiu mondial Putin:  

      - 5 Aprilie 2022 - o zi extrem de periculoasa pentru d-nul Putin (e coagularea karmica a tuturor celor intamplate in ultima vreme ... you get what you give ...ca sa zic asa...)  

      - 16 Mai 2022 - tot ce tine de aspecte mercuriene (Mercur din astrologie) in Rusia e dat peste cap (internet , retele de calculatoare inchise - de tip intranet, transport marfuri si persoane, media/presa, etc...deci aspecte mercuriene).  

      In perioada 2022-2023 TOTI TINERII RUSI CARE VOR INFRUNTA MARELE SPALATOR MONDIAL DE BANI au castig de cauza.  

      Inca o idee generala ca sa intelegi (si sa intelegeti) mai multe:  

      Anii 2022-2024 sunt anii "inversi" (din punct de vedere karmic) ai anilor 1938-1939. Sub toate aspectele.  

      Trebuie sa stii in mod solid istorie ca sa intelegi viitorul.  

      Spor la inteles, mai multe nu zic, deja am dat o tona de informatie la puterea a doua!  

      Putin sa se teama ce copiii si tinerii din propria lui tara, nu de NATO si de alte aberatii ... NIMENI NU IL INVADEAZA PE PUTIN, NIMENI NU INVADEAZA RUSIA.... Putin trebuie sa inteleaga asta odata pentru totdeauna! Marele risc al sau si al Rusiei (Rusia-in modul actual de intelegere, asa cum e acum ca organizare interna) sunt protestele de strada ale copiilor si adolescentilor si tinerilor!  

      Nu vine nici o armata si nici un NATO sa il deranjeze pe Putin sau Rusia! (de asta zic...sa inceteze naibii cu aventura ucraineana ca da dureri de cap tuturor si din RUsia si din toata lumea!) 

      Miezul riscului e in interiorul Rusiei!!!!! Nu in afara sa!  

      inca ceva extrem de important, poate cel mai important!

      Pana in perioada 20 sept 2023 - 1 Nov 2023 atat Putin cat si Trump ies din scena (fie doar din scena publica, fie decedeaza).  

      Cu cat unul dintre ei se impotriveste cu atat cresc sansele ca exit-ul sa nu fie doar din scena publica , ci de pe scena vietii. 

      Acceptarea destinului aduce curgere impreuna cu Viata, negarea destinului aduce dupa sine presiunea Vietii care elimina individul care i se opune.  

      Notati-va undeva acest lucru - se va implini!  

    Putin are gandirea secolului 18,se considera tar si dictator.Proasta alegere a rusilor.Poate vrea sa indeplineasca scrisoarea lasata de Petru cel mare,cu gandire atotputernic.

    Dupa cum zicea intr -un interviu Putin: diferenta dinte Rusia si alte tari , este ca ea(Rusia) nu este vasalul SUA, are puterea si curajul sa se opuna. Mai sunt si alte tari care nu se lasa manipulate de americani, cum este China sau Franta. Iar rusii au zis "niet" extinderii NATO catre ei. Nu sunt de acord cu modul in care au inervenit in Ucraina, dar stau si ma intreb daca americanii au procedat corect cand au intervenit in Iugoslavia, sau daca au gasit armele de distrugere in masa ale irakienilor sau...etc.Eu i locul lui Putin a-si instala cateva baze cu S 400 in Cuba... defensive! Cine naiba crede ca ar fi pur defensive? Si totusi care a fost legatura dintre fiul lui Biden si afacerile cu ucrainieni? Ca au ingropat americanii solicitarea lui Trump si a Congresului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb