"Vodafone" lansează un nou pachet de servicii pentru comunicarea peste hotare

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 11 iunie 2009

"Vodafone" lansează "Vodafone Peste Hotare," o nouă ofertă prin care atât abonaţii cât şi utilizatorii cartelei pot comunica mai uşor şi mai avantajos cu familia şi prietenii aflaţi în străinătate.

Astfel, serviciul "Sună-mă internaţional" permite clienţilor utilizatori ai Cartelei Vodafone să trimită lunar două notificări gratuite oricărui număr internaţional cu care doresc să comunice. Chiar dacă nu mai au credit sau dacă perioada de valabilitate a Cartelei a expirat, clienţii Vodafone pot apela gratuit 122 pentru a trimite un SMS numărului care doresc să-i apeleze.

Serviciul "Reîncărcare internaţională", prin care utilizatorii Vodafone România pot beneficia de reîncarcarea Cartelei Vodafone, cu orice valoare cuprinsă între 5 şi 50 de euro, precum şi 100 de euro, din partea familiei sau a prietenilor aflaţi peste hotare. Serviciul este disponibil prin ezetop, partenerul Vodafone pentru reîncărcare internaţională, în Spania şi Italia în locaţiile care au afişat "Aici încărcare directă pentru Cartela Vodafone din România", în SUA în toate locaţiile marcate cu Payspot, Blackstone sau Call Direk, precum şi în restul lumii, online, la adresa www.ezetop.com. Clienţii Vodafone România beneficiază de două notificări gratuite în fiecare lună, pentru a solicita reîncărcarea Cartelei către orice număr internaţional.

Cu serviciul "Cere gratuit un transfer de bani", clienţii Vodafone România, abonaţi şi utilizatori de cartele, pot solicita familiei sau prietenilor aflaţi în străinătate transfer de bani prin Western Union. Astfel, utilizatorii au posibilitatea să trimită două notificări gratuite în fiecare lună către orice număr internaţional, apelând 122 şi selectând opţiunea "Oferte Western Union". La fiecare transfer de bani efectuat prin Western Union, clienţii Vodafone România vor beneficia de un bonus în minute sau SMS-uri internaţionale, la alegere: 5 minute pentru apeluri internaţionale către destinaţii fixe şi mobile din Europa, 10 SMS-uri internaţionale sau 20 de minute în reţea. Acest bonus se acordă prin apel la 122, pe baza codului unic de control al tranzacţiei (MTCN), primit la fiecare transfer de bani prin Western Union.

De asemenea, abonaţii şi utilizatorii de cartele Vodafone pot primi lunar până la două alerte pentru a beneficia de ultimele oferte la biletele de avion Blue Air sunând la 122 şi selecţionând acea opţiune.

În plus, cu opţiunea "Vodafone Europa", clienţii Vodafone România beneficiază de tarife speciale pentru apelurile internaţionale efectuate din ţară către orice reţea Vodafone, reţea partenerăa Vodafone şi toate reţelele fixe din Europa:

- 0,17 euro/min, pentru clienţii serviciilor pe baza de abonament;

- 0,18 euro/min, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Costul opţiunii Vodafone Europa este de 1,5 euro/lună (fără TVA).

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.588.065 de clienţi, la 31 martie 2009. Vodafone este cel mai mare grup internaţional de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări şi reţele partenere în peste 40 de ţări. La 31 martie 2009, Vodafone avea peste 302 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb