Vodafone România lansează noi oferte, după integrarea UPC

V.R.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 18 septembrie 2019

Vodafone România lansează noi oferte, după integrarea UPC

Vodafone România lansează astăzi, la o lună de la finalizarea achiziţiei UPC, noi oferte concepute pentru nevoile clienţilor existenţi ai celor două companii, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice, precum şi pentru clienţii noi.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone şi UPC România, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă: "Acesta este un moment important pentru toţi clienţii noştri şi nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe şi de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să oferim soluţii noi şi competitive de comunicare convergentă şi de entertainment. Vom continua să investim şi să dezvoltăm noi servicii şi oferte speciale pentru a continua să oferim cele mai bune experienţe de pe piaţă clienţilor noştri".

Murielle Lorilloux a menţionat că integrarea echipelor de angajaţi din cele două companii va avea loc în prima parte a anului viitor, iar întreg procesul de integrare a portofoliilor şi sistemelor IT poate dura circa trei ani.

Pentru celebrarea integrării UPC împreună cu clienţii, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone şi UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate şi mii de ore de difuzare filme şi seriale în aplicaţia Vodafone TV, precum şi acces la cele mai interesante competiţii sportive. Clienţii persoane fizice care utilizează în prezent reţelele Vodafone sau UPC primesc extra-beneficii în valoare de 100 euro (voucher) la achiziţia de noi produse şi servicii, potrivit companiei.

Clienţii business vor putea accesa o suită completă de servicii menite să susţină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experienţă Wi-Fi şi acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar şi o listă completă şi diversificată de canale TV şi multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe lângă aceasta, companiile se pot bucura de soluţii complete de securitate cibernetică şi de cloud hosting.

Vodafone şi UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opţiuni TV sau discounturi pentru smartphone-uri.

UPC România este o companie Vodafone UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, oferă servicii de televiziune, internet în bandă largă şi telefonie fixă prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează clienţii la lumea digitală.

Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză.

---------------------------

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de ţări, 42 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 14 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb