Wingsrom Flying atacă noi pieţe, pe fondul pandemiei de COVID-19

A.V.
Companii / 10 iulie 2020

Ronen Navick, CEO-ul Wingsrom Flying Quality Products

Ronen Navick, CEO-ul Wingsrom Flying Quality Products

Anterior crizei, societatea estima să ajungă la afaceri de 14 milioane de euro în 2020, faţă de 9 milioane de euro în 2019

Compania Wingsrom Flying Quality Products, care estima să ajungă la afaceri de 14 milioane de euro în 2020, faţă de 9 milioane de euro în 2019, atacă astăzi noi pieţe, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit unui comunicat al societăţii.

În noul context, Ronen Navick, CEO-ul companiei, a hotărât să-şi reinventeze strategia de business, Wingsrom Flying Quality Products având ca obiect de activitate prelucrări mecanice prin diferite procese pe maşini cu comandă numerică, de strunjire, frezare, finisare, marcare, alte activităţi conexe (măsurători 3D, metalografie, control nedistructiv).

Domnia sa declară: "Noi continuăm să credem în acest business, chiar dacă momentul de faţă nu este cel mai prielnic pentru compania noastră. Pe noi ne-a afectat extrem de tare această perioadă, în contextul în care volumele de producţie au fost reduse cu 60%. Pe durata stării de urgenţă am produs continuu şi nu am putut beneficia de facilităţi din partea statului, pe urmă volumele ne-au scăzut dramatic. Cum nimic nu se obţine uşor, facem eforturi uriaşe pentru a ne repoziţiona pe piaţă şi ne îndreptăm spre alte industrii, având în vedere că Aviaţia suferă, pentru că vrem să ne păstrăm angajaţii pe care i-am format cu greu. Suntem pregătiţi să colaborăm cu companii din industrii precum cele auto, medicale, de energie şi tehnologie ecologică, în principal din Europa şi Orientul Mijlociu. Deţinem o vastă experienţă în industria aviatică, în special pe prelucrarea materialelor pentru orice tip de cerere disponibilă pe piaţă".

Fondată în primăvara lui 2012, iniţial ca furnizor strategic al unui mare producător de motoare pentru avioane, compania are astăzi peste 150 de anagajaţi. Conform omului de afaceri israelian Ronen Navick, Wingsrom poate acoperi mai multe sectoare de piaţă, compania fiind pregătită pentru oportunităţi şi provocări noi.

Wingsrom Flying Quality Products realizează echipamente de strunjire şi de frezat de ultimă generaţie, marca Okuma CNC.

Ronen Navick a fondat Wingsrom Flying Quality Products în 2012, având aproape 25 de ani de experienţă în industria producătoare de aeronave. Anul trecut, compania pe care o conduce a raportat afaceri de 9 milioane de euro, mai mult cu 27% faţă de suma înregistrată în 2018, de 7,1 milioane de euro. Fondatorul societăţii vrea ca Wingsrom să depăşească în trei ani 25 de milioane de euro, în privinţa cifrei de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb