Wizrom şi Logicode - parteneriat strategic pe piaţa soluţiilor de logistică

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 28 august 2007

Wizrom Software, unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru business, şi Logicode, prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, au perfectat de curând termenii unui parteneriat strategic. Scopul comun al parteneriatului îl constituie consolidarea poziţiilor pe care cele două companii le deţin pe piaţa şi oferirea unor soluţii informatice complete pe segmentul logistică.

Principalul punct al colaborării îl reprezintă pentru moment răspunsul prompt la cererile de eficientizare a operaţiunilor logistice din cadrul unui depozit venite de pe piaţa românească. Wizrom va furniza soluţia WarehouseExpert, cu funcţionalităţi complexe şi un înalt grad de flexibilitate, urmând ca necesarul hardware pentru desfasurarea proiectelor sa fie asigurat de Logicode.

"Pasul făcut se încadrează în strategia de ansamblu a Logicode de a dezvolta parteneriate cu principalii furnizori de software. Mobilul parteneriatului Wizrom - Logicode rezidă în dorinţa de a oferi clienţilor finali un plus de valoare, prin alăturarea unor competenţe complementare care se regăsesc în soluţiile oferite de companiile noastre. Acest parteneriat reprezintă pentru noi o provocare în direcţia menţinerii şi în viitor a unor standarde calitative şi tehnologice înalte. Sperăm să consolidăm parteneriatul în timp, prin lărgirea ariilor de interes ale colaborării, în direcţia identificării unor linii de business noi" - a declarat Ciprian Cosma, Director Executiv LOGICODE

"Am ales Logicode deoarece am căutat un partener serios, care să aibă resursele necesare pentru a răspunde prompt cererilor de echipamente hardware venite din partea potenţialilor clienţi. Suntem încrezători că acest parteneriat va crea o imagine puternică, aceea a unei echipe capabile să ofere o soluţie completă şi că va deschide noi oportunităţi", a completat Haim Dolev, V.P. Strategic Accounts and Business Development Wizrom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb