Wizz Air a lansat patru rute noi din Bucureşti

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 3 iulie 2018

Wizz Air a lansat patru rute noi din Bucureşti

Compania aeriană low-cost Wizz Air a lansat, în primele şase luni aleanului, patru rute noi din Bucureşti către Goteborg, Nisa, Kutaisi şi Atena. Totodată, compania a crescut frecvenţele pentru 8 curse populare din Bucureşti, în 2018. Anul acesta, Wizz Air oferă mai mult de 4,2 milioane de locuri la vânzare, spre 47 de destinaţii din 20 de ţări, cu tarife ce încep de la doar 39 de lei.

Preţurile Bucureşti - Goteborg pornesc de la 149 lei şi vor fi operate miercuri şi duminică. Pentru Bucureşti - Nisa tarifele încep de la 229 lei şi vor fi operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Bucureşti-Kutaisi costă de la 119 lei, iar zborurile vor fi operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Datele companiei arată că în primele şase luni din 2018, mai mult de 1,6 milioane de pasageri au călătorit la bordul aeronavelor companiei din Bucureşti, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă din anul anterior.

Wizz Air a alocat cea de-a zecea aeronavă la Bucureşti, investiţia totală din Capitala noastră, care include şi flota, depăşind 1,1 miliard de dolari.

Noua aeronavă Airbus A321 de ultimă generaţie, cu 230 de locuri, va asigura cursele pe cele mai noi rute, cu începere din Bucureşti spre Atena, Göteborg, Nisa şi Kutaisi, precum şi frecvenţele crescute către 8 destinaţii din Bucureşti: Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Paris Beauvais şi Tel-Aviv. În total, programul companiei va avea 24 de zboruri adiţionale săptămânale cu plecare de la Bucureşti.

Baza din Bucureşti are o echipă formată din peste 400 de profesionişti în aviaţie şi facilitează peste 2.300 de locuri de muncă anual în regiune, în industriile afiliate. De la decolarea primei aeronave Wizz de la Bucureşti, în 2007, mai mult de 19 milioane de pasageri au ales compania low-cost. Compania aniversează 11 ani de la deschiderea bazei din Bucureşti.

Wizz Air oferă, în prezent, 141 de rute către 22 de ţări (inclusiv zborul intern Bucureşti - Cluj Napoca) spre toată Europa de pe zece aeroporturi locale. În 2018, 20 de noi rute au fost deja anunţate din România, spre destinaţii populare precum Atena din Bucureşti şi Cluj - Napoca, Nisa, Lyon, Malmo sau Salonic din Iaşi. Wizz Air operează de pe aeroporturile din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 noi şi ultra- eficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, şi o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajaţi locali.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb