Wizz Air Abu Dhabi îşi extinde reţeaua către Asia de Sud prin lansarea unei noi rute spre Mattala, Sri Lanka

G.U.
Companii #Turism / 9 martie 2022

Wizz Air Abu Dhabi îşi extinde reţeaua către Asia de Sud prin lansarea unei noi rute spre Mattala, Sri Lanka

Wizz Air Abu Dhabi, compania aeriană naţională ultra-low-cost din Emiratele Arabe Unite, a lansat o nouă rută de la Abu Dhabi către Mattala, Sri Lanka, potrivit unui comunicat de presă. Noua destinaţie oferă călătorii la preţuri accesibile şi fără griji pentru turişti şi rezidenţi, atât în Emiratele Arabe Unite, cât şi în Sri Lanka, cu oportunităţi unice de călătorie şi un program convenabil de zbor în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Compania aeriană introduce un nou segment de călătorie prin adăugarea primei sale destinaţii din Asia de Sud, ceea ce va permite clienţilor din întreaga reţea Wizz Air să călătorească cu escală prin Abu Dhabi către destinaţia exotică din Sri Lanka.

Mattala, amplasată într-o frumoasă zonă naturală, se bucură de un climat tropical cu acces facil la fauna sălbatică din vecinătate. Situat în mod ideal, cu acces uşor la cele mai faimoase atracţii turistice din Sri Lanka, inclusiv coastele uimitoare şi natura deasă, călătorii aventuroşi pot experimenta cele mai renumite atracţii. CNN a votat Sri Lanka drept una dintre cele mai bune destinaţii de vizitat în 2020, iar Mattala este poarta de intrare către civilizaţia antică, deosebită şi complexă a insulei, cu peste 2.000 de ani de istorie.

Michael Berlouis, Managing Director la Wizz Air Abu Dhabi, a spus: "Sri Lanka este o destinaţie deosebită care oferă multe atracţii: plaje frumoase, o moştenire culturală diversă, situri istorice care datează de 1000 de ani şi chiar un sit inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Este o destinaţie de călătorie care trebuie într-adevăr vizitată. Suntem mândri să oferim clienţilor noştri oportunităţi din ce în ce mai convenabile, la preţuri accesibile pentru relaxare şi aventură şi aşteptăm cu nerăbdare să îi vedem în curând la bordul aeronavelor noastre către paradisul insulei."

Hon. D.V. Chanaka, Ministrul Aviaţiei şi Dezvoltării Zonelor de Export, a declarat: "Este într-adevăr o ocazie fericită, deoarece Wizz Air anunţă zboruri de trei ori pe săptămână către Aeroportul Internaţional Mattala Rajapaksa. Aeroportul este înconjurat strategic de atracţii turistice preferate de pe insulă, ceea ce facilitează deplasarea turiştilor, fie că este vorba de plaje cu nisip, dealuri, parcuri cu animale sălbatice şi multe altele. Odată cu tarifele scăzute ale Wizz Air, anticipăm că piaţa angajaţilor din Sri Lanka în Emiratele Arabe Unite va beneficia considerabil de pe urma călătoriilor între cele două regiuni, ceea ce va fi extrem de economic. În plus, sectorul turismului din Sri Lanka va creşte considerabil, odată cu sosirea turiştilor care vin într-o scurtă sau lungă şedere pe insulă, sporind în acelaşi timp conectivitatea între oraşe şi alte companii aeriene, în jurul programului de zbor Wizz Air. Sunt convins că ruta va fi un succes şi le doresc celor de la Wizz Air să opereze cu succes aici, în Sri Lanka."

Situată strategic în EAU, reţeaua Wizz Air Abu Dhabi oferă, de asemenea, tarife ultra-reduse, fără griji şi opţiuni de călătorie eficiente către Alexandria (Egipt), Amman (Iordania), Aqaba (Iordania), Atena (Grecia), Baku (Azerbaidjan), Belgrad (Serbia), Kutaisi (Georgia), Manama (Bahrain), Muscat (Oman), Sarajevo (Bosnia), Suhat (Egipt), Tel-Aviv (Israel), Tirana (Albania) şi Erevan (Armenia), printre altele, notează sursa citată.

Relaxarea restricţiilor COVID-19 şi eliminarea cerinţelor de testare PCR au simplificat din nou călătoriile, oferind mai multe oportunităţi de călătorie spontane.

Potrivit comunicatului, compania aeriană are o flotă nouă, compusă din patru aeronave Airbus A321neo de ultimă generaţie, care oferă un consum de combustibil, emisii şi o amprentă sonoră reduse. Wizz Air Abu Dhabi are cea mai redusă amprentă de mediu dintre concurenţii săi din regiune, sprijinind angajamentul pe termen lung al companiei aeriene faţă de sustenabilitate.

Pentru a fi complet siguri în această perioadă incertă, pasagerii pot rezerva bilete cu încredere, datorită serviciului WIZZ Flex. Prin intermediul acestui serviciu, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb