WU Executive Academy oferă burse de studiu în valoare de 200.000 de euro

G.D.
Companii / 4 aprilie 2023

WU Executive Academy oferă burse de studiu în valoare de 200.000 de euro

WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), deschide sesiunea de burse de studiu în valoare de 200.000 de euro, adresate managerilor şi antreprenorilor care doresc să urmeze un program de educaţie executivă, conform unui comunicat remis redacţiei. Bursele sunt valabile atât pentru programul Professional MBA din Viena, cât şi pentru programul de Executive MBA pe care WU îl organizează la Bucureşti de peste 15 ani.

Potrivit sursei citate, Executive MBA Bucharest este unul dintre cele mai apreciate programe de educaţie executivă din ţară şi singurul care beneficiază de tripla acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB. Pe plan internaţional, programul de EMBA al WU Executive Academy se regăseşte pentru a treia oară consecutiv în top 40 programe EMBA, cu rezultate care depăşesc programe similare de prestigiu. Astfel, acesta se clasează pe locul 8 în lume şi pe locul 2 în UE la categoria "Progres în carieră", pe locul 10 în lume la categoria "Experienţă internaţională a studenţilor" şi pe locul 11 în lume la categoria "Experienţa medie de muncă a studenţilor".

Succesul programului se datorează atât reputaţiei profesorilor de la WU, cât şi celor externi care predau la universităţi de renume, precum Carlson School of Management (USA) şi IESE Business School (Spania), cât şi celor trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA, ce oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu manageri din companii diverse, aflate în perioade de tranziţie sau într-o fază de globalizare a business-ului. De asemenea, structura cursurilor este axată în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate şi tehnica de curs care încurajează interacţiunea între studenţi şi alumni.

"Criza economică şi geopolitică a determinat un interes crescut din partea managerilor şi antreprenorilor de a se înscrie la cursuri de MBA/EMBA, iar programul nostru, Executive MBA Bucharest, a rămas în topul preferinţelor lor. Aceştia au fost motivaţi de noile provocări să îşi perfecţioneze cunoştinţele şi abilităţile de business pentru putea gestiona în mod eficient situaţiile complexe şi neprevăzute întâlnite la job. Prin bursele pe care le oferim, ne dorim să susţinem cât mai mulţi profesionişti talentaţi să acceseze educaţia executivă de top oferită de profesorii noştri cu renume internaţional", a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.

Anul trecut, WU EMBA Bucharest a înregistrat cel mai mare număr de participanţi - 39 de manageri şi antreprenori înscrişi. Pentru prima dată, cererile au fost mai mari decât numărul de locuri disponibile, ceea ce a reprezentat un record istoric pentru activitatea programului.

Studenţii de EMBA provin din domenii de activitate variate, pe primele locuri fiind IT-ul, sectorul financiar şi comerţul, urmate de industria FMCG, domeniul medical şi farmaceutic, industria producătoare, energie, sectorul serviciilor, transporturi, agricultură, construcţii/inginerie, educaţie şi avocatură. Cursanţii au vârsta medie de 39 de ani, o experienţă profesională medie de 15 ani şi una manageriala medie de 8 ani. Ponderea bărbaţi/femei în cadrul unei clase este de 65% - 35%.

Programul va începe în luna noiembrie şi se adresează managerilor cu o experienţă de minimum cinci ani. Acesta include 14 module, desfăşurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, ceea ce oferă cursanţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională pe durata studiilor. Comunitatea de alumni a Executive MBA Bucharest cuprinde peste 450 de absolvenţi, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb