ZEROHEDGE: Investitorii bogaţi adoptă o abordare "prudentă" a pieţelor în următoarele 12 luni

A.P.
Internaţional / 29 septembrie 2020

Investitorii bogaţi adoptă o abordare "prudentă" a pieţelor în următoarele 12 luni

Stocurile de tehnologie, FAAMG, se află într-un moment de incertitudine pe pieţele de capital. Investitorii au pivotat rapid către aceste firme tehnologice în creştere, cu o concentrare fără precedent în AAPL, MSFT, AMZN, GOOGL şi FB. Odată cu apropierea alegerilor prezidenţiale din SUA, evaluările pentru aceste stocuri au crescut, deoarece cei mai mari investitori şi-au descris recent perspectivele de investiţii drept "prudente", potrivit unui sondaj Citi Private Bank, citat de Zerohedge.

Aproximativ trei sferturi din toţi respondenţii, inclusiv indivizii cu valoare netă ridicată şi birourile de familie, şi-au descris sentimentul investiţional de 12 luni ca fiind "precaut". Mulţi au semnalat starea de spirit prudentă, au crescut rezervele de numerar şi au sporit investiţiile directe din cauza pandemiei.

Sondajul, care a fost predat în iunie şi iulie către aproximativ 180 de birouri de familie şi investitori, a avut un sfert dintre toţi respondenţii îngrijoraţi de creşterea tulburărilor sociale şi a criminalităţii din SUA.

Aproximativ 59% dintre respondenţi au declarat că vor creşte alocaţiile lor pentru investiţii directe în următoarele 12 luni, tehnologia, asistenţa medicală şi imobiliarele fiind cele trei alegeri de top ale acestora.

Stephen Campbell, director general şi preşedinte, Private Capital Group, Citi Private Bank, a declarat că birourile de familie şi investitorii bogaţi au supravieţuit recesiunii virusului şi văd mai multe oportunităţi pe pieţele private.

Campbell a scris în sondaj: "Descoperirile noastre surprind sentimentul respondenţilor din toate regiunile globului. Constatăm că birourile de familie şi indivizii cu valoare netă extrem de ridicată au suportat bine criza. Ei sunt motivaţi să desfăşoare capital suplimentar, pe măsură ce oportunităţile apar, mai ales pe pieţele private. Cu toate acestea, nu se poate ignora faptul că ancheta a constatat că lichiditatea este la un nivel superior, iar clienţii sunt deseori dispuşi să sacrifice rentabilităţile pe termen scurt spre mediu pentru a menţine acest lucru ".

Precauţia exprimată de respondenţi vine întrucât FAAMG-urile sunt în mod clar incerte.

Jumătate dintre respondenţi au declarat că se aşteaptă ca rentabilităţile totale ale portofoliului pentru următoarele 12 luni să fie cuprinse între 1% şi 5%. Când au fost întrebaţi despre reconfigurările viitoare ale portofoliului, 56% au declarat că fac "unele modificări tactice", în timp ce doar 14% "au raportat că au făcut" modificări semnificative ale portofoliului ".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb