ZIARUL BURSA

28 septembrie 2017
După Rompetrol, chinezii vor şi Pro TV?

După Rompetrol, chinezii vor şi Pro TV?

A.S.Companii / 28 septembrie 2017

Central European Media (CME), proprietarul Pro TV, se află în negocieri de vânzare a celor patru staţii de televiziune pe care le mai deţine în acest moment în Europa Centrală şi de Est, potrivit portalului Echo 24, citând mai multe surse interesate.

Echo 24 susţine că televiziunea cehă TV Nova se va vinde la pachet cu TV Markiza din Slovacia şi cu staţiile din România şi Bulgaria. "Preţul pentru toate aceste televiziuni va fi mai mare de 1 miliard de dolari", spune site-ul din Cehia.

Portalul menţionează: "Investitori chinezi, reprezentaţi de grupul CEFC, care au părăsit recent Empresa Media, nu şi-au pierdut apetitul pentru o achiziţie media cu influenţă".

Mircea Ursache: "ASF are drum liber să elaboreze un nou regulament privind autorizările funcţiilor de conducere"

Mircea Ursache: "ASF are drum liber să elaboreze un nou regulament privind autorizările funcţiilor de conducere"

A.A.Piaţa de Capital / 28 septembrie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară are drum liber, de astăzi (n.r. ieri), să elaboreze un nou regulament privind autorizările funcţiilor de conducere din entităţile reglementate, înlocuind astfel controversatul Regulament 14, care a condus la subiectivism şi chiar bun plac în aplicarea lui de către unii membri ai Consiliului ASF, ne-a transmis, ieri, Mircea Ursache, vicepreşedintele ASF, de la întâlnirea ESMA din Paris.

STUDIU QUINLAN AND ASSOCIATES Amenzile impuse de UE şi SUA băncilor vor depăşi 400 de miliarde de dolari până în 2020

A.V.Internaţional / 28 septembrie 2017

Autorităţile de reglementare din Statele Unite şi Europa le-au impus băncilor amenzi de 342 de miliarde de dolari din 2009 până acum, pentru conduită necorespunzătoare, inclusiv pentru încălcarea normelor de luptă împotriva spălării banilor, iar suma va depăşi, probabil, 400 de miliarde de dolari până în 2020, conform unui raport realizat de compania de consultanţă Quinlan and Associates din Hong Kong, citat de Reuters.

Parlamentul European a pus ochii pe evaziunea fiscală din fotbal

OCTAVIAN DANSport / 28 septembrie 2017

Parlamentul European a discutat în cadrul unei şedinţe desfăşurate în această săptămână o chestiune de mare actualitate, dar în general ocolită de autorităţi, legată de evaziunea fiscală care se face cu veniturile fotbaliştilor sau ale cluburilor.

Cîţu, PNL: Premierul şi miniştrii Agriculturii şi Finanţelor trebuie sancţionaţi

VA SESIZA SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI ŞI CABINETUL PRIM-VICEPREŞEDINTELUI COMISIEI EUROPENE Cîţu, PNL: Premierul şi miniştrii Agriculturii şi Finanţelor trebuie sancţionaţi

Politică / 28 septembrie 2017

Senatorul PNL Florin Cîţu anunţă că va depune la Secretariatul General al Guvernului şi la cabinetul prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, un document în care reclamă încălcarea codului de conduită al Executivului de către premierul Mihai Tudose şi miniştrii Agriculturii, Petre Daea, şi Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa, conform Agerpres.

Plus de 1,09% pentru "Antibiotice"

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 19-26 SEPTEMBRIE Plus de 1,09% pentru "Antibiotice"

ANDREI IACOMIInvestiţii Personale / 28 septembrie 2017

Fiind printre puţinele companii de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) care s-au bucurat de creşteri ale cotaţiilor în intervalul 19-26 septembrie, acţiunile producătorului de medicamente Antibiotice (ATB), ce au marcat o apreciere de 1,09% în raport cu moneda euro, în perioada menţionată, se situează pe locul al treilea în topul celor mai rentabile titluri de la BVB.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

AAGES a încheiat un contract de 300.000 euro cu Valeo

A.I.Piaţa de Capital / 28 septembrie 2017

Producătorul de instalaţii de încălzire prin inducţie AAGES (AAG), companie listată la Categoria Standard a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a semnat un nou contract pentru cea de-a cincea Instalaţie de călire prin inducţie cu o valoare de peste...

"Deal" cu 1,63% din "SIF Muntenia"

BVB "Deal" cu 1,63% din "SIF Muntenia"

A.I.Piaţa de Capital / 28 septembrie 2017

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a fost dominată, în şedinţa de tranzacţionare de ieri, de o tranzacţie de tip "deal" realizată cu titluri SIF Muntenia (SIF4), în valoare de 12,22 miloane de lei, sumă ce reprezintă...

CET Govora a plătit creanţe de peste 510 milioane lei

CET Govora a plătit creanţe de peste 510 milioane lei

F.A.Companii / 28 septembrie 2017

Producătorul de energie termică şi electrică CET Govora, aflat în insolvenţă, a achitat din momentul deschiderii procedurii şi până în prezent toate creanţele curente către partenerii comerciali, în cuantum de peste 510 milioane lei.

MACRO NEWSLETTER 28 Septembrie 2017

MACRO NEWSLETTER 28 Septembrie 2017

Internaţional / 28 septembrie 2017

Creditul acordat rezidenţilor din zona euro şi-a menţinut creşterea anuală la 4,2% în august 2017, pe fondul unei creşteri anuale de 8,3% a creditului guvernamental şi a unui avans de 2,8% a creditului neguvernamental.

UE investighează fuziunea "Luxottica" - "Essilor"

UE investighează fuziunea "Luxottica" - "Essilor"

A.V. Internaţional / 28 septembrie 2017

Autorităţile de reglementare antitrust din Uniunea Europeană (UE) investighează dacă planul de fuziune în valoare de 46 de miliarde de euro dintre producătorul francez de lentile de ochelari "Essilor International" SA şi "Luxottica...

Diviziile feroviare ale Alstom şi Siemens fuzionează

F.A.Companii / 28 septembrie 2017

Gigantul german Siemens şi rivalul francez Alstom au anunţat, ieri, fuzionarea activităţilor lor feroviare, creând un lider european care va putea concura cu firma chineză de stat CRRC, transmite Reuters, conform Agerpres.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo