Zilele Pieţei Asigurărilor în ASE, ediţia a IV-a

Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 25 martie 2005

Evenimentul Zilele Pieţei Asigurărilor, ajunsă la cea de a IV-a ediţie, s-a desfăşurat între 21 martie şi 24 martie avînd două zile de conferinţe şi două zile de tîrg de joburi. Anul aces-ta, evenimentul s-a desfăşurat cu sprijinul UNSICAR şi al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, bucurîndu-se de un real succes atît în rîndul studenţilor cît şi în rîndul companiilor participante, asigurînd astfel continuitatea unui eveniment recunoscut în mediul studenţesc bucureştean.

Pe parcursul a patru zile studenţii au putut să afle totul despre tendinţele pieţei de asigurări din România, iar cei mai buni au avut şansa obţinerii unui loc de muncă/internship în cadrul companiilor participante.

Zilele Pieţei Asigurărilor, proiect organizat de către Business for Students (BOS), a adus n mijlocul studenţilor lideri şi specialişti din cele mai cunoscute firme de asigurări şi brokeraj.

Desfăşurat sub sloganul "Asigură-ţi viitorul", proiectul a avut ca parteneri companiile Interamerican, Generali, Marsh şi Allianz-Ţiriac Asigurări. Printre temele abordate s-au numărat: piaţa asigurărilor din perpectiva integrării, evoluţia pieţei asigurărilor în România în ultimii ani, brokerajul în asigurări.

"Prin reglementările ce se vor face în domeniul asigurărilor, o dată cu intergrarea europeană, piaţa va deveni mai ordonată, mai transparentă şi se va apela din ce în ce mai des la brokeri. Prin legislaţie se doreşte stabilirea unor nişe clare pentru fiecare jucător din piaţa asigurărilor: societăţi de asigurări, brokeri de asigurări,clienţi. Se spune că asiguratorul îţi dă umbrela cînd e soare şi ţi-o ia cînd plouă. Scopul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor este să nu se întîmple aşa", a declarat domnul Paul Mitroi, Director General Direcţia de Reglementări, CSA făcînd referire la dezvoltarea pieţei asigurărilor în perspectiva integrării. Zilele Pieţei Asigurărilor au înfăţişat o altă faţă a pieţei asigurărilor, au expus un mediu activ,dinamic, viu şi nu în ultimul rînd plăcut, oferind studenţilor o deschidere în ceea ce priveşte o viitoare carieră în domeniu. "Cînd se vorbeşte de angajare apare mereu problema experienţei pe care firmele o cer studenilor. Companiile de asigurări doresc să rupă acest cerc vicios. Astfel că studenţii pot căpăta experienţă lucrînd în domeniul asigurărilor", a declarat Gianina Ungureanu, din partea Media XPRIMM, partener media oficial al proiectului. Zilele Pieţei Asigurărilor au debutat în urmă cu trei ani din dorinţa studenţilor de informare referitor la tot ceea ce reprezintă piaţa asigurărilor în România. Una din grijile constante ale studenţilor încă din timpul facultăţii o reprezintă găsirea unui loc de muncă. Dar pentru a ajunge să aplice cu şanse reale pentru jobul dorit cunoştinţele teoretice acumulate în facultate nu sunt întotdeauna suficiente. De aceea, programul ZPA şi-a propus să informeze studenţii prin contact direct cu realitatea pieţei. Business Organization for Students este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, educaţională, condusă în întregime de studenţi. Partenerii BOS sunt: Cabinetul Călin Tatomir, Binder Gruppe, Interamerican, Allied Telesyn, Marsh, Radiocomunicaţii SA, Euroweb, Neogen, Kinecto Permission Marketing.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb