ZIARUL BURSA

25 martie 2005
Ediţia din 15.08.2024
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Direcţiile agricole au ridicat toate bonurile valorice

I.S.Companii / 25 martie 2005 /

Săptămîna aceasta Direcţiile pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) judeţene au ridicat întreaga cantitate de bonuri valorice oferită de Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dez-voltării Rurale (MAPDR) pentru subvenţii pentru...

Sindicaliştii de la Rafo ameninţă cu proteste de stradă

F.A.Companii / 25 martie 2005

Sindicaliştii rafinăriei SC RAFO SA Oneşti, aflată în proprietatea companiei Balkan Petroleum, ameninţă că vor recurge la acţiuni de protest, susţinînd că unitatea lor este dezavantajată faţă de celelalte rafinării din ţară, se arată într-un...

Schimbări, în etape, la Consiliul Concurenţei

Darius PorumboiuPolitică / 25 martie 2005

Fostul premier Adrian Năstase a intrat cu bocancii în Consiliul Concurenţei, în decembrie 2003, înlocuind practic, printr-o ordonanţă de urgenţă, conducerea unei autorităţi aflate în subordinea Parlamentului.

Două proiecte FIDA finalizate în Vrancea

Isabelle StanCompanii / 25 martie 2005 /

Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Vrancea a finalizat, în această lu-nă, conform progra-mă-rii ini-ţiale, întocmirea a două proiecte cu finanţare din Programul Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agricolă (FIDA),...

"Lotto" România are sediu de un milion de euro

Alina RâncuCompanii / 25 martie 2005 /

"SSD Sport System Development" ("Lotto" România), unic distribuitor al produselor Lotto în ţara noastră, s-a mutat într-un nou sediu, în care a investit aproximativ un milion de euro.

Moody's: Perspective pozitive pentru ţara noastră

V.B.Macroeconomie / 25 martie 2005 /

Perspectivele ţării noastre rămîn pozitive în baza beneficiilor aderării la Uniunea Europeană, a instituţiilor economice şi politice care sînt mai puternice, şi a îmbunătăţirii lichidităţii externe, informează agenţia de rating "Moody's...

A crescut producţia mondială de oţel

Alina VasiescuInternaţional / 25 martie 2005

Producţia mondială de oţel a fost de 83,9 milioane tone metrice în februarie 2005, cu 3,7% mai mare faţă de aceeaşi lună a anului trecut, potrivit datelor Institutului Internaţional al Fierului şi Oţelului.

AVAS - control la Uzinele Sodice Govora

C.I.Companii / 25 martie 2005

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a început ieri o acţiune de control la Uzinele Sodice Govora, conform prevederilor Ordonanţei de Guvern nr. 25/2002, se arată într-un comunicat AVAS.

Licitaţie "pe roşu" la Administraţia Semafoarelor

George BănciuleaCompanii / 25 martie 2005 /

Oamenii de afaceri care doreau să participe la licitaţia organizată de Administraţia Semafoare Marcaje Rutiere (ASMR), pentru achiziţionarea a 2.400 de stîlpi indicatori de 3,20 m, contestă transparenţa acesteia.

Un nou IMPACT de la VIP

Companii / 25 martie 2005

Organizaţia studenţească "Voluntari pentru Idei şi Proiecte - VIP" organizează în perioada 28 martie - 1 aprilie, concursul de studii de caz IMPACT.

Iluzia reformei

Cornel CodiţăEditorial / 25 martie 2005

Cornel Codiţă

Cuvîntul reformă, de care noi românii ne-am săturat ca de mere pădureţe, este rostit în continuare de alţii cu aplomb şi speranţă.

Romsys a instalat noi bancomate pentru noua monedă

D.R.Companii / 25 martie 2005 /

Compania Romsys, important furnizor de soluţii şi servicii pentru sectorul bancar, a instalat noi bancomate pentru trecerea la noua monedă şi a juns să întreţină peste 1.600 de ATM-uri şi peste 500 de POS-uri (Points-of-Sale).

ACER îşi propune poziţii fruntaşe pe piaţa locală

D.R.Companii / 25 martie 2005

Pe piaţa notebook-urilor din zona EMEA, compania ACER se clasează pe primul loc cu o cotă de piaţă de 17,5% în 2004, în timp ce în România se situează pe locul 7 cu o cota de piaţă de 5,4%, în creştere cu 71,4% faţă de 2003, s-a arătat într-o...

368 de cereri pentru locuinţe în sectorul 2

Alina TomaCompanii / 25 martie 2005 /

Bucureştenii din sectorul 2 care au depus dosare cu actele necesare în vederea contractării sau închirierii unei locuinţe sociale pot consulta lista de priorităţi la sediul Primăriei sectorului 2.

Un nou ansamblu de locuinţe în sectorul 2

Alina TomaCompanii / 25 martie 2005 /

Primăria sectorului 2 a eliberat, săptămîna aceasta, certificatul de urbanism necesar pentru începerea lucrărilor de construire a unui nou ansamblu de locuinţe în cartierul Tei, proiect care se va adăuga celorlalte şase similare, deja existente.

Aproape 400 de timişoreni nu vor primi locuinţe sociale

A.T.Companii / 25 martie 2005 /

Lista de priorităţi pentru anul în curs, cu timişorenii care au depus solicitări pentru înscrierea pe listele de priorităţi în vederea repartizării unei locuinţe realizate de către ANL, destinate tinerilor şi familiilor de tineri în vîrstă de...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo