Zilnic, sute de ieşeni şi angajaţi Antibiotice Iaşi se vor vaccina în cadrul Centrului de vaccinare a+

J.P.
Miscellanea / 18 ianuarie 2021

Zilnic, sute de ieşeni şi angajaţi Antibiotice Iaşi se vor vaccina în cadrul Centrului de vaccinare a+

Începând de astăzi Antibiotice Iaşi pune la dispoziţia angajaţilor şi a membrilor comunităţilor învecinate companiei, în mod voluntar, propriul Centru de Studii Clinice ca centru de vaccinare anti Covid-19, cu o capacitate de vaccinare de peste 120 de persoane zilnic, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Centrul de Studii Clinice funcţionează de 15 ani pe platforma de fabricaţie a companiei Antibiotice, fiind autorizat din punct de vedere sanitar de către DSP Iaşi, are o capacitate de 32 de paturi dispuse în 4 saloane, cabinet medical, recepţie, grupuri sanitare şi personal medical/auxiliar - medici şi asistente medicale pentru două fluxuri de acces diferite dedicate persoanelor ce urmează a fi vaccinate. Centrul asigură condiţii optime de păstrare a serurilor pentru imunizare, având agregate frigorifice calificate care permit stocarea vaccinului în condiţii optime.

Dr. Manuela Trifan inspector sanitar DSP Iaşi a declarat: "Antibiotice a organizat în mod exemplar Centrul propriu de vaccinare din cadrul companiei. Am constatat că sunt asigurate şi respectate toate măsurile de siguranţă care se impun pentru ca vaccinarea pacienţilor să se desfăşoare în cele mai bune condiţii."

Până în momentul de faţă 750 de angajaţi ai companiei au ales să se vaccineze înscriindu-se pe platforma de vaccinare, demonstrând astfel că Antibiotice este implicată total în lupta pentru oprirea pandemiei şi pentru revenirea la normalitate.

Ioan Nani, director general Antibiotice: "Ne-am implicat permanent şi am susţinut demersurile autotităţilor în această pandemie, iar de astăzi, oferim angajaţilor noştri, precum şi ieşenilor, posibilitatea vaccinării anti covid 19 în condiţii de siguranţă. Poate sunt oameni nehotărâţi, care au anumite frici si nu pot fi obligaţi să facă vaccinul. Dar prin exemplul personal al celor care zi de zi se vaccinează, până la urmă sunt convins că şi ei vor dori să facă vaccinul Astăzi m-am vaccinat şi eu pentru că este important să rămânem sănătoşi şi am încredere că prin vaccinare acest lucru se va întâmpla şi ne vom întoarce cât mai curând la normalitate!"

În cadrul campaniei de vaccinare activitatea va fi susţinută de personal medical calificat (medici şi asistenţi medicali), angajaţi ai companiei, care vor asigura resursa umană necesară în procesul de vaccinare. Programul Centrului va fi zilnic, de luni până duminică, între orele 08:00-20:00.

Centrul de Studii Clinice este autorizat de către Agentia Naţională a Medicamentului (ANMDMR) pentru desfăşurarea studiilor de bioechivalenţă şi de fază I atât pentru produsele Antibiotice aflate în cercetare, cât şi pentru colaboratori externi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb