Zitec devine partener tehnologic Startarium, comunitatea pentru antreprenori fondată de Impact Hub şi ING Bank

Comunicate de presă / 13 aprilie 2021

Zitec devine partener tehnologic Startarium, comunitatea pentru antreprenori fondată de Impact Hub şi ING Bank

Zitec anunţă parteneriatul cu Startarium în contextul extinderii infrastructurii digitale şi a portofoliului de produse pe platformă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Startarium este cea mai complexă platformă pentru antreprenori din România, ce oferă resurse pentru startup-uri pentru lansarea, dezvoltarea şi susţinerea acestora ca business-uri de succes. În cadrul platformei, antreprenorii au acces la cursuri, articole şi video-uri educaţionale, mentorat gratuit, oportunităţi de networking într-o comunitate de afaceri extinsă, dar şi evenimente dedicate precum webinarii sau competiţii.

Diversitatea serviciilor oferite de echipa Zitec a permis companiei să se implice atât în scalarea arhitecturii produsului, cât şi în dezvoltarea de noi funcţionalităţi privind gestionarea conţinutului acesteia, dar şi realizarea unui nou design pentru îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor care accesează platforma. Printre noile funcţionalităţi integrate se numără noi formate de învăţare precum "Value Proposition Canvas" interactiv, cursuri ghidate pentru antreprenori, chestionare şi teste online sau catalogul de profile de organizaţii, investitori, mentori şi consultanţi cu care se pot conecta.

În prezent, Startarium şi Zitec lucrează pentru lansarea unor noi produse sau la optimizarea celor deja existente pe platformă, toate grupate într-un meniu simplu astfel încât să puncteze mai direct nevoile antreprenorilor, identificate în urma studiului desfăşurat de Startarium: Învaţă / Practică / Găseşte aliaţi / Obţine finanţare. În urma noilor dezvoltări, majoritatea articolelor au fost deschise şi utilizatorilor neautentificaţi, iar secţiunea "Contul Meu" a devenit "centrul de comandă" în care antreprenorul îşi poate gestiona toate noile instrumentele şi cursurile ghidate cu care poate interacţiona în platformă.

În plus, Zitec va contribui cu experienţa membrilor echipei sale şi în organizarea şi susţinerea de webinarii pentru antreprenorii care utilizează platforma. Până în prezent, specialişti din echipa Zitec au susţinut deja webinarii tematice despre e-commerce, digital marketing sau metode de finanţare. Sunt în plan şi materiale despre digitalizare iar expertiza Zitec va rămâne deschisă întregii comunităţi antreprenoriale Startarium.

"Ne bucurăm să fim partener al platformei Startarium, o platformă de succes şi unică în România, iar împreună cu echipa Startarium să continuăm dezvoltarea şi optimizarea instrumentelor atât de necesare antreprenorilor aflaţi la început de drum. Echipa Zitec s-a implicat activ atât în zona de dezvoltare a noilor funcţionalităţi ale platformei, optimizate pentru diferite tipuri de conţinut, dar şi în crearea unor interfeţe grafice mai uşor de folosit. Mai mult, vom împărtăşi din experienţa noastră către comunitatea de antreprenori prin webinarii tematice susţinute de membrii echipei Zitec, sau chiar în cadrul programelor de mentorat unde mă voi implica personal în calitate de aliat al tinerilor antreprenori", a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi Co-Fondator Zitec.

"Am început conversaţiile cu Zitec lansându-le o provocare - cea de a reconstrui împreună produsul tehnic care să scaleze impactul Startarium la 100.000 de utilizatori educaţi profund. Un plan care a implicat extinderea arhitecturii în jurul a 4 noi piloni, dezvoltarea de la zero a noi formate de învăţare şi un refresh de UX care să servească ambiţii ancorate în 5 ani de insight-uri, de la sute de antreprenori. Odată cu acest upgrade, produsul Startarium intră în etapa sa de maturitate şi ne bucurăm să avem alături echipa Zitec nu doar ca simpli furnizori, ci ca aliaţi şi parteneri pasionaţi. Faptul că ei înşişi sunt un exemplu de succes antreprenorial local şi că au ales să ni se alăture în susţinerea celor la început de drum, este doar unul dintre bonusuri." - Monica Alexandru, Product Manager, Programs & Entrepreneurial Growth Division Impact Hub Bucharest.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb