Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Opera Naţională

V.V.
Comunicate de presă / 1 martie 2019

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Opera Naţională

Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România trebuie recunoscute. Cu o educaţie academică solidă, acestea au reuşit să-şi dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat. Indispensabile în organizaţii, fac parte din board-uri şi chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente în România. Mai mult, cu muncă şi perseverenţă, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reuşit să găsească veritabile reţete de succes. Prin urmare, pe data de 7 martie 2019, la Opera Naţională Bucureşti, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi jurnaliştii Capital Media Production au ales să sărbătorească cu fast toate doamnele din business prin organizarea Galei "Women in Economy".

"Astăzi nu mai trăim în definiţii, creăm definiţii, schimbăm concepţii, învingem mentalităţi şi avem curaj! Aşa arată femeia de afaceri contemporană, femeia care îndrăzneşte să piloteze cu calm şi cu multă abilitate cursa antreprenoriatului", spune Cristina Chiriac, preşedinte CONAF.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa înalte oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii gigant, care asigură o parte însemnată din PIB-ul României.

În plus, va fi prezentat un studiu realizat de Frames, care are o concluzie încurajatoare: "din ce în ce mai multe doamne se implică în businessul românesc". Astfel, numărul femeilor prezente în afaceri - din poziţia de manager, acţionar, administrator sau PFA - a crescut faţă de 2014 cu aproape 100.000. Cele mai multe au, în prezent, vârsta între 34 şi 49 de ani, studii superioare şi experienţă în business, clădită în principal în companiile pentru care au lucrat în trecut. Alte lucruri inedite despre acestă cercetare de piaţă vor putea fi aflate în cadrul evenimentului.

Un alt punct de interes al evenimentului constă în lansarea "TOP 50 Femei în Economie", anuar în care veţi găsi poveştile unor doamne care fac performanţă în business. Răsfoind catalogul, veţi descoperi nişte doamne despre a căror existenţă poate nu ştiaţi, dar de la care, cu toţii, avem multe de învăţat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb