Zona urbană absoarbe 90% din vânzările de pavele şi borduri ale Symmetrica

Marius Constantin
Companii #Construcţii / 7 mai 2015

Zona urbană absoarbe 90% din vânzările de pavele şi borduri ale Symmetrica

Proiectele din marile oraşe absorb circa 90% din comenzile companiei Symmetrica, iar Sebastian Bodu, director executiv, speră ca treptat să crească fondurile alocate pentru zona rurală, arată un comunicat transmis redacţiei.

Sebastian Bobu menţionează faptul că proiectele publice sunt cele preponderente în fiecare regiune, deşi investiţiile bugetare sunt într-o continuă scădere în ultimii ani. O schimbare notabilă a intervenit însă în zona proiectelor private şi rezidenţiale, al căror număr a cunoscut o creştere uşoară, dar constantă, în ultimul an.

În cazul proiectelor publice, preţul devine elementul decisiv, iar produsele sunt alese direct de către constructor cu scopul de a obţine cel mai bun preţ.

Directorul executiv Symmetrica a subliniat: "În acest moment, circa 60% din vânzările companiei sunt direcţionate către proiecte publice, iar 25% către proiecte private, fie că sunt comerciale, industriale sau rezidenţiale. Restul de 15% revin vânzărilor către persoane fizice".

Compania Symmetrica acoperă 80% din teritoriul ţării, iar din totalul produselor livrate, cea mai mare parte, de 47%, ajunge în zona de nord, urmată de zona de sud, unde livrează circa 34% din totalul producţiei.

În ceea ce priveşte vânzările către clienţii finali, Sebastian Bobu a subliniat că zona Moldovei conduce detaşat faţă de alte zone din ţară, acest lucru fiind posibil datorită brand-awarness-ului companiei în zonă.

Symmetrica este o companie 100% românească, producătoare de pavele, borduri şi rigole vibropresate pietonale şi carosabile. Aceasta a fost înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (40% din acţiuni).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Da cita spaga au dat de au luat atita piata nu-l intrebati pe directoru asta Bobu ? O fi neam cu Bobu de fuse prim-ministru de-a-lu' impuscatu' ?

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb