ALEXANDRU NAZARE, CANDIDAT PNL LA SECTORUL 1: "Bucureştenii ţin la Andrei Chiliman"

Diana Popescu
Politică / 22 aprilie 2016

Candidatul PNL pentru Primăria sectorului 1, Alexandru Nazare, a declarat, astăzi, după ce şi-a depus candidatura, că, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu bucureştenii, a constatat că aceştia ţin foarte mult la fostul edil Andrei Chiliman, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

"Să ştiţi că lumea e foarte îngrijorată de situaţia primarului Chiliman. Bucureştenii îl iubesc foarte mult. Oamenii din sectorul 1 ţin foarte mult la acest primar, pentru că au văzut cum viaţa lor s-a schimbat în bine în timpul administraţiei acestui primar. L-au văzut des în stradă şi îl respectă. (...) Nu putem să interpretăm sau să speculăm decizii ale justiţiei. Aşteptăm să vedem care e verdictul justiţiei, dar este incontestabil faptul că primarul Chiliman a avut rezultate şi sectorul 1 a ajuns aici datorită muncii dumnealui", a precizat Nazare.

El a subliniat că vrea să păstreze ceea ce este bun din "moştenirea" fostului primar, astfel încât "să nu se aleagă praful de o muncă de zece ani de proiecte începute".

"Au fost necesari 10 ani pentru a transforma Sectorul 1 în Capitala Capitalei sub o administraţie liberală şi doar 10 luni ca această comunitate să înceapă să trăiască un declin al calităţii vieţii, sub o administraţie PSD. Nu există viitor pentru locuitorii sectorului 1 sub o administraţie PSD care a blocat reabilitarea termică a caselor şi a blocurilor, care a blocat programul de asfaltare a străzilor, care vrea să oblige locuitorii sectorului 1 să plătească gunoiul!", a spus Alexandru Nazare.

Nazare a adăugat că unui "primar adevărat îi stă bine pe stradă", pentru că numai în contact direct cu bucureştenii poate afla problemele oraşului în timp real, găsind rapid soluţii.

"Am înţeles bazele pe care s-a construit această comunitate a Sectorului 1, în dialog permanent cu cetăţenii, într-un parteneriat authentic dintre primărie şi locuitorii pe care îi reprezintă. Primarul stătea zilnic pe stradă, se consulta cu oamenii, era implicat în toate proiectele bune pentru comunitate, mergea în teren şi supraveghea lucrările. Sunt în stare să duc mai departe lucrurile bune care s-au făcut până acum, care au transformat Sectorul 1 în Capitala Capitalei!", a mai spus Alexandru Nazare.

Andrei Chiliman a fost suspendat din funcţie în timpul celui de-la treilea mandat de edil al sectorului 1, după ce procurorii DNA din Ploieşti l-au acuzat de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă în formă continuată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb