AstraZeneca a reînnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park

A.P.
Companii / 2 decembrie 2020

 AstraZeneca a reînnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park

Producătorul farmaceutic AstraZeneca şi-a reînnoit contractul de închiriere pentru spaţiul de birouri din Bucharest Business Park, deţinut de CA Immo. JLL a reprezentat AstraZeneca în procesul de renegociere a tranzacţiei, potrivit unui comunicat de presă.

AstraZeneca este o companie globală, cu sediul central în Cambridge, Marea Britanie, care operează în peste 100 de ţări.

În România, în Bucharest Business Park ocupă peste 1.280 metri pătraţi spaţii de birouri. Extinderea contractului a fost realizată pe o perioadă de 5 ani. AstraZeneca este chiriaş în Bucharest Business Park din anul 2006, astfel că în urma prelungirii contractului, va însuma ca termen total 19 ani de prezenţă în parcul de birouri.

Claudia Cetăţoiu, senior consultant Office Department JLL România, care a reprezentat AstraZeneca în negociere a spus: "Într-o piata în care sistemul de munca hibrid este preponderent, determinând tot mai multe companii să-şi regândească strategiile privind spaţiile de birouri, AstraZeneca şi-a păstrat suprafaţa de birouri iniţială în urma procesului de renegociere a contractului cu CA IMMO. Este evident ca strategiile diferă de la un domeniu la altul şi sunt şi companii care îşi reduc suprafeţele de birouri ocupate, însă credem că este important pentru orice chiriaş să vadă lucrurile pe termen lung, pentru momentul în care angajaţii se vor întoarce în birou".

Localizat în imediata vecinătate a Pieţei Presei, beneficiind de acces direct din DN1, dar şi de o vizibilitate semnificativă, BBP cuprinde patru clădiri de birouri, cu regim moderat de înălţime (P+4/5), în suprafaţă totală închiriabilă de cca 27.000 mp. BBP fost recent certificat LEED Gold, oferind condiţii optime de acomodare a chiriaşilor, dar şi servicii de calitate în exploatarea pe termen lung a clădirilor.

CA IMMO se preocupă permanent de menţinerea standardului şi a facilităţilor oferite, investind în echipamentele vitale şi în design-ul spaţiilor comune exterioare şi interioare, cu scopul de a menţine proiectul la acelaşi nivel de atractivitate şi confort pentru clienţii săi, cei mai mulţi dintre aceştia fiind chiriaşi în BBP de 10-15 ani. În prezent, proiectul are un grad de închiriere de 97,30%.

Marian Roman, Managing Director al CA IMMO Real Estate Management Romania a spus: "Extinderea contractului de închiriere cu AstraZeneca cu un nou termen de cinci ani validează un parteneriat important pentru noi, în BBP, şi în acelaşi timp ne onorează! Mulţumim pentru încredere şi colaborare, suntem deschişi şi motivaţi să acordăm tot suportul necesar pentru a continua această relaţie în cele mai bune condiţii".

În Bucureşti, în primele nouă luni au fost tranzacţionaţi 163.000 metri pătraţi de birouri, 44,5% din total reprezentând renegocieri/reînnoiri ale contractelor existente. Situaţia este explicată prin prisma faptului că 2020 a reprezentat un an în care multe companii care au spaţii de birouri închiriate au ajuns la finalul perioadelor contractuale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb