CBRE consiliază relocarea birourilor Public Affairs Solutions în clădirea ONE Tower

A.B.
Comunicate de presă / 30 octombrie 2020

 CBRE consiliază relocarea birourilor Public Affairs Solutions în clădirea ONE Tower

Compania CBRE, de consultanţă imobiliară, a asistat în Bucureşti compania de afaceri publice Public Affairs Solutions (fostă McGuireWoods) în relocarea spaţiilor de birouri în clădirea ONE Tower, dezvoltată de One United Properties în zona Floreasca. Tranzacţia de închiriere a demarat în pandemie, chiar în perioada stării de urgenţă şi transmite un semnal pozitiv pentru sectorul de birouri şi oportunităţile disponibile în prezent, transmite un comunicat de presă.

Public Affairs Solutions a închiriat o parte din etajul al patrulea în clădirea de birouri ONE Tower. Compania de afaceri publice se va muta astfel din Piaţa Victoriei unde se afla de la înfiinţarea companiei din 2007, în polul de birouri din zona Floreasca, pe care îl consideră viitorul centru de business al Bucureştiului, pentru a fi mai aproape de clienţi, majoritatea companii multinaţionale, rămânând totodată în proximitatea instituţiilor publice.

"Relocarea Public Affairs Solutions este o dovadă a agilităţii pe care companiile o pot avea, indiferent de dimensiune şi de contextul economic, astfel beneficiind de oportunităţile disponibile în piaţă. În acelaşi timp, demonstrează flexibilitatea pe care anumiţi proprietari o oferă şi faptul că pot fi găsite soluţii personalizate atât pentru companii de mii de metri pătraţi, cât şi pentru echipe de dimensiuni medii", a declarat Anca Păuna, Senior Consultant, Advisory & Transaction, Office, CBRE România.

Clădirea ONE Tower va avea 16 etaje, cu o suprafaţă totală de aproximativ 24.000 mp şi urmează a fi livrată în trimestrul al patrulea din 2020. Proiectul face parte din complexul multifuncţional ONE Floreasca City şi este pre-certificat LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum şi urmează să obţină certificare WELL, fiind una dintre primele clădiri sănătoase ("healthy building") din România, conform dezvoltatorului ONE United Properties.

"Chiriaşii sunt din ce în ce mai interesaţi de performanţele tehnice ale clădirii, în special pe partea de calitate a aerului. ONE Tower răspunde şi celor mai pretenţioase solicitări datorită tehnologiilor folosite iar certificările LEED Platinum v4 şi WELL confirmă acest fapt. În plus, oamenii din clădire vor beneficia de momente de relaxare sau de opţiunea de a face sport direct în Parcul Floreasca", spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division în cadrul One United Properties.

Pe piaţa din Bucureşti, în primele nouă luni ale anului a fost închiriată o suprafaţă totală de 176.300 mp de birouri, 46% din volumul total fiind tranzacţionat în trimestrul al treilea al anului, potrivit datelor CBRE Research.

În ultimii cinci ani, zona Calea Floreasca - Barbu Văcărescu a atras tranzacţii cu un volum total de aproximativ de 220.000 mp, dintre care cererea netă (cererea totală minus tranzacţiile de tipul renegocieri şi reînnoiri de contracte) a reprezentat 73%. Suprafaţa medie închiriată în această zonă a fost de 1.100 mp.

Jucătorii din sectorul IT&C sunt cei care domină cererea de spaţii de birouri din zona de business Calea Floreasca - Barbu Văcărescu, reprezentând 40% din cererea totală. La o distanţă considerabilă urmează sectoarele Professional Services şi Manufacturing & Energy, care împreună îşi arogă 31% din cererea totală, potrivit CBRE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb