Crin Antonescu, la DNA Ploieşti

Laura Boico
Politică / 13 mai 2016

Crin Antonescu

Crin Antonescu

Actualizare 11:53 Antonescu, la ieşirea de la DNA: ''Nici eu, nici soţia mea nu am comis nici cea mai mică ilegalitate''

Senatorul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, la ieşirea de la DNA Ploieşti, că nici el, nici soţia sa, eurodeputatul Adina Vălean, nu au comis nicio ilegalitate, punctând că audierea a avut legătură cu denunţul formulat de Alina Petre.

"Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. (...) Eu, faţă de această situaţie, faţă de conţinutul denunţului în sine am făcut declaraţii publice, nu am de gând să le mai repet aici. Tot ce pot spune este: s-a petrecut un fapt normal. (...) Nici eu, nici soţia mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate. Asta este clar", a declarat Crin Antonescu, potrivit Digi24.ro.

Crin Antonescu şi soţia sa au fost citaţi, astăzi, la DNA Ploieşti pentru a fi audiaţi în calitate de martori în legătură cu achiziţionarea unui apartament la un preţ subevaluat de la fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu.

(L.B.)

-----------------

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, în prezent senator, este aşteptat, astăzi, la sediul DNA Ploieşti, surse judiciare menţionând că, acesta a fost citat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti să se prezinte în calitate de martor, potrivit unor surse din presă.

"Sunt invitat în calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun ca e vorba despre denunţurile minicinoase despre care atât aţi discutat la adresa mea", a declarat Crin Antonescu.

Antonescu ar urma să fie audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preţ subevaluat de la fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunţ la DNA în care arăta că Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziţionat un apartament de lux la jumătate din preţul său de piaţă, diferenţa fiind achitată de compania Romprest, prin achiziţionarea, în acelaşi imobil, a unui apartament la un preţ supraevaluat.

Alina Petre ar fi arătat în denunţul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

Alina Petre l-a reclamat la DNA inclusiv pe fostul său socru, Virgil Măgureanu, fost director al Serviciului Român de Informaţii, pentru fapte de corupţie, conform surselor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb