Distribuţie Oltenia a finalizat noi investiţii în judeţul Dolj

A.F.
Companii / 15 iunie 2023

 Distribuţie Oltenia a finalizat noi investiţii în judeţul Dolj

Operatorul Distribuţie Oltenia continuă să-şi implementeze planul de investiţii şi modernizare a reţelei electrice de distribuţie din judeţul Dolj. DEO a finalizat noi lucrări de modernizare a sistemului SCADA a unor branşamente, dar şi lucrări de îmbunătăţire a nivelului de tensiune, în valoare de peste 1,567 milioane RON, conform unui comunicat remis redacţiei.

Beneficiarii proiectelor de modernizare sunt:378 de consumatori din Municipiul Craiova; 90 de consumatori din oraşul Băileşti; 114 consumatori din comuna Bucovăţ.

Ce s-a realizat prin intermediul investiţiilor:

Conform comunicatului, modernizarea sistemului SCADA care asigură funcţionarea optimă a capacităţilor energetice integrate în sistem, prin amenajarea unui centru de date în staţia de transformare 110/ 20 kV Craiova Centru. Staţia asigură alimentarea cu energie a consumatorilor din Municipiul Craiova şi reprezintă un nod important în sistemul SCADA; modernizarea reţelei şi a branşamentelor aferente PTCZ 101 Craiova, prin montarea de FDCP-uri/ BMP-uri, care asigură alimentarea cu energie electrică a 6 blocuri de locuinţe cu 23 de scări; îmbunătăţirea nivelului de tensiune a reţelei de joasă tensiune PTAB Gară Băileşti şi PTA 474 Cârligei din localitatea Bucovăţ.

Beneficiile pentru consumatorii din zonele vizate de lucrările de modernizare, constau în: reducerea pierderilor tehnice de energie; asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor în condiţii de calitate a parametrilor energiei electrice; reducerea numărului de întreruperi şi a duratei acestora.

Operatorul Distribuţie Oltenia va continua şi în acest an investiţiile în reţeaua de distribuţie, pentru care a alocat un buget de peste 70 700 mii RON cheltuieli de investiţii (CAPEX) şi peste 65 600 mii RON puneri în funcţiune (PIF).

Până la finalul lunii iunie, operatorul Distribuţie Oltenia plănuieşte finalizarea unor lucrări de investiţii în valoare de aproape 10 500 mii RON în zona localităţilor Galicea Mare, Craiova, Calafat, Dăbuleni, Puţuri, Băileşti.

În plus, până la finalul lunii august operatorul va investi peste 1 600 mii RON în modernizarea unor linii electrice aeriane din întreaga sa arie operaţională, prin montarea de echipamente telecomandate.

Vom reveni cu mai multe detalii pe subiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb