Farmec câştigă un proces de 15 milioane de euro cu ANAF

Adina Lateş
Companii / 19 februarie 2016

Curtea de Apel Cluj a dat câştig de cauză societăţii Farmec în faţa Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală în procesul privind decizia de impunere a unei sancţiuni de aproape 57 de milioane de lei. Hotărârea nr. 46 a fost pronunţată pe data de 18 februarie 2016, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Suma ar fi reprezentat, conform Deciziei de impunere emise de autorităţile fiscale din cadrul ANAF, accize, dobânzi şi penalităţi de întârziere aferente alcoolului denaturat folosit, în perioada 1 ianuarie 2007 - 31 decembrie 2011, la fabricarea a trei produse: aerosoli Airwick, Nufăr şi Triumf.

"Decizia Curţii de Apel Cluj certifică faptul că Farmec şi-a respectat întotdeauna obligaţiile fiscale şi angajamentele faţă de partenerii săi şi se află la zi şi cu plata tuturor impozitelor,taxelor şi contribuţiilor datorate statului", a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec.

"Să sperăm că astfel de incidente nefericite, aceste interpretări complet eronate ale prevederilor legislaţiei în vigoare, venite chiar din partea autorităţilor fiscale, care ar trebui să fie cei mai buni cunoscători ai legislaţiei fiscale din România, nu se vor mai repeta. Suntem una dintre puţinele companii cu acţionariat 100% românesc, participăm anual la bugetul statului, bugetele locale şi bugetele de asigurări sociale cu o sumă de peste 36 de milioane de lei, echivalentul a 8,2 milioane de euro anual, şi ne bucurăm că vom putea susţine economia naţională în continuare şi că vom garanta locurile de muncă ale sutelor de angajaţi Farmec ca urmare a deciziei Curţii de Apel Cluj", a mai spus Mircea Turdean.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb