Isopan Est a lansat cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru panouri termoizolante

D.I.
Companii #Construcţii / 30 septembrie 2019

 Isopan Est a lansat cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru panouri termoizolante

Isopan Est a lansat tehnologia Leaf o soluţie inovatoare, aplicată gamei de panouri termoizolante, cu impact redus asupra mediului, care măreşte izolaţia termică şi îmbunătăţeşte performanţele energetice ale clădirii în ansamblu, cu scopul de a oferi un nivel mai înalt de confort şi eficienţă a costurilor.

Leaf Technology se aplică unei game vaste de panouri termoizolante din ofertă, Isofrigo, Isofrozen şi Isocop, produsele fiind realizate fără halogeni şi având o multitudine de beneficii precum:

Eficienţă, siguranţă, inovaţie şi sustenabilitate, toate acestea pot fi disponibile într-un singur produs: panoul termoizolant Leaf, dezvoltat pentru a transforma clădirile, în clădiri ale viitorului.

Parte a grupul veronez Manni, Isopan dezvoltă produse inovatoare de mai bine de 4 decenii, 10 milioane de euro fiind investiţi în cercetarea, dezvoltarea şi tehnologizarea unităţii locale de producţie din România, doar în ultimul an. Tehnologia Leaf a fost testată, de-alungul timpului, în cadrul departamentului de Research and Development, din Italia, şi a fost dezvoltată ca urmare a nevoii specialiştilor care activează în domeniul construcţiilor de a lucra cu materiale versatile, sustenabile şi prietenoase cu mediul.

Prin lansarea Tehnologiei Leaf, Isopan Est doreşte să confirme interesul din ce în ce mai ridicat al companiilor din domeniul construcţiilor, de la producători de materiale, la constructori şi arhitecţi, de a se implica activ în dezvoltarea sustenabilă.

"Noua tehnologie Leaf vine să răspundă unei nevoi din ce în ce mai mari a cetăţenilor şi companiilor de a reduce impactul asupra mediului în toate activităţile lor. Panourile Leaf vin să sublinieze faptul că viitorul în construcţii este aici, la îndemâna tuturor. Prin aceasta, ne dorim să creştem şi să ne consolidăm poziţia de lider, răspunzând cerinţelor tuturor partenerilor noştri", a declarat Toni Pera - CEO Isopan Est.

Leaf Technology, lansată în România în cadrul unei dezbateri, cu privire la inovaţie şi dezvoltarea sustenabilă a industriei construcţiilor

În contextul în care resursele combustibile ale planetei ar mai ajunge doar pentru trei-patru generaţii, momentul actual este unul decisiv, în care luarea unor măsuri pentru trecerea la utilizarea resurselor regenerabile este imperios necesară. Din acest considerent, Uniunea Europeană a impus ca, până în anul 2020, nivelul emisiilor de CO2 şi cel al consumului de energie să scadă cu 20%, iar totalul energiei consumate să provină, în acelaşi procent, din surse regenerabile. Pentru ca acest lucru să devină posibil, constructorii, dar mai ales producătorii de materiale de construcţii trebuie să vină cu noi soluţii, care să pună accentul pe sustenabilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb