IWG deschide în franciză primul spaţiu de coworking în Cluj-Napoca

G.B
Companii / 12 noiembrie 2021

Árpad Szanto, Network Development Director SEE IWG

Árpad Szanto, Network Development Director SEE IWG

IWG, cel mai mare operator global de spaţii de lucru flexibile, reprezentat în ţara noastră de brandurile Regus şi Spaces, deschide în sistem de franciză, alături de Transinvest, primul spaţiu de coworking din regiunea Transilvaniei, în Cluj-Napoca, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, IWG va deschide în 2022 prima clădire sub brandul Regus din Cluj-Napoca. Proiectul face parte dintr-un proces care permite operatorilor locali de francize să intre în sectorul spaţiilor flexibile şi care se conturează într-un proiect de anvergură, complet funcţional începând cu martie anul viitor. Clădirea, deja ridicată, urmează să fie finalizată de către Transivest la începutul anului viitor.

Árpad Szanto, Network Development Director SEE IWG, a declarat: "Piaţa soluţiilor de birouri flexibile este una dintre cele mai dinamice, cu un potenţial de creştere de 24% în fiecare an. Acest lucru este evidenţiat de studiile recente IWG care arată că 72% dintre persoane preferă un model hibrid de lucru în detrimentul întoarcerii la birou, chiar şi pentru o creştere salarială de 10%. Suntem încântaţi să demarăm primul parteneriat cu un operator de franciză. Astfel, reuşim să extindem accesul la beneficiile muncii flexibile la un număr cât mai mare de companii şi persoane din România."

Parteneriatul dintre cele două companii vine pe fondul creşterii cererii globale de spaţii de muncă flexibile. Doar anul acesta, IWG a înregistrat două millioane de utilizatori noi în clădirile sale.

Ramona Iacob, Country Manager IWG România, a completat: "Atât la nivel internaţional, cât şi naţional asistăm la o creştere a cererii de soluţii hibride de lucru. Unindu-ne forţele cu parteneri care împărtăşesc aceeaşi viziune, precum Transinvest, ne vom intensifica prezenţa în întreaga ţară. Pe măsură ce beneficiile unui model hibrid devin evidente în România, ne bucurăm să vedem creşteri anuale de două cifre.

Beneficiul acestei soluţii se extinde dincolo de experienţa angajaţilor şi echilibrul între viaţa profesională şi cea personală. Companiile pot recruta şi păstra cele mai bune talente, beneficiind de costuri mai mici. Totodată, datorită celor care aleg să lucreze aproape de casă, aceasta are un impact pozitiv şi asupra amprentei de carbon individuale şi colective. Noua clădire din Cluj-Napoca face parte din strategia IWG de a crea o reţea de spaţii de muncă flexibile ce conectează cele mai mari oraşe din România."

Transinvest face parte din grupul de companii Tighinean Holding, o afacere de familie, coordonată de fraţii Tighinean. Fondată în 1998, compania şi-a început afacerea cu distribuţia de încălţăminte, care, ulterior, s-a extins într-o reţea de magazine de încălţăminte multi-brand, urmată de dezvoltarea mai multor francize în România, precum Lego, Ecco sau Pandora.

Victor Tighinean, reprezentant Transinvest, a declarat: "Acest parteneriat ne oferă cadrul de a fi mai mult decât un francizor, ci un partener care are un rol important în succesul afacerii IWG. Pentru umătorii ani, avem un plan ambiţios de a deschide zece clădiri noi sub brandul Regus în regiunea Nord-Vest a ţării, obiectiv prin care vom consolida prezenţa Regus în România."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb