Leroy Merlin îşi deschide porţile pe o suprafaţă nouă, de peste 14.700 mp din Electroputere Parc

T.B.
Companii / 12 iunie

 Leroy Merlin îşi deschide porţile pe o suprafaţă nouă, de peste 14.700 mp din Electroputere Parc

Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, anunţă finalizarea procesului de relocare a magazinului său din Craiova, care va fi inaugurat pe 19 iunie tot în centrul comercial Electroputere Parc, într-un spaţiu de 14.750 mp, cu 16% mai mare faţă de locaţia precedentă, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Magazinul, poziţionat pe Calea Bucureşti nr. 80 B, va fi deschis publicului tot de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 şi duminica între 08:00 şi 20:00.

Scopul relocării magazinului a fost acela de a oferi o experienţă de cumpărare mai simplă şi facilă pentru fiecare client, dar şi acces la o suprafaţă mai generoasă, în special în zonele dedicate materialelor de construcţii şi de grădină, inclusiv mobilier, pentru acces la toată gama de produse şi servicii Leroy Merlin, conform sursei.

În noul Leroy Merlin Craiova, clienţii vor avea acces la o ofertă diversă, cu produse din categorii variate, de la materiale de construcţii, grădinărit, decoraţiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, soluţii pentru proiecte de casă (băi şi bucătării), altele. Craiovenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă şi gama DELINIA iD, marcă proprie, concept extins în toate oraşele din ţară în cu prezenţă Leroy Merlin, informează compania.

În plus, locuitorii Craiovei vor avea la dispoziţie toată gama de servicii şi soluţii utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanţare prin partenerul Oney.

Potrivit comunicatului, "Leroy Merlin Craiova este un magazin bine cunoscut comunităţii locale, craiovenii ne apreciază şi ne trec pragul constant, în fiecare zi. Sunt clienţi fideli, educaţi, ataşaţi de casele lor, care apreciază transparenţa noastră totală când vine vorba de raportul calitate-preţ, diversitatea produselor şi a serviciilor, profesionalismul angajaţilor Leroy Merlin cu care intră în contact. Astfel, nevoia de a reloca magazinul într-un spaţiu mai generos, însă în acelaşi centru comercial cu care ne-am familiarizat cu toţii, a fost una naturală şi apreciem deschiderea partenerilor noştri din cadrul Electroputere Parc, care au facilitat acest proces eficient, fără sincope şi în timpul agreat", declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Clienţii Leroy Merlin Craiova vor avea acces în continuare şi la soluţiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă şi Ridică, prin care aceştia îşi pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comandă telefonică - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicaţia mobilă Leroy Merlin, care oferă acces la toate cele peste 30.000 de produsele disponibile în magazin, dar şi la secţiunea "Inspiraţie" dedicată articolelor şi tutorialelor video pentru idei şi soluţii în proiecte de amenajare şi renovare pentru casă şi grădină, precizează sursa.

În continuare, zona de DRIVE IN permite accesul cu maşina în zona materialelor de construcţii, achiziţia fiind mai eficientă pentru clienţi.

Pentru a veni şi mai mult în ajutorul clienţilor, se poate apela la serviciul de retragere marfă pentru o selecţie variată de produse grele precum gresie, faianţă, parchet, bucătării, sanitare. Astfel, după ce au fost alese, produsele vor fi aduse direct la maşina clientului de către angajaţi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb