Revolut lansează Ultra, un plan financiar premium şi un card placat cu platină

T.B.
Companii / 16 iunie 2023

 Revolut lansează Ultra, un plan financiar premium şi un card placat cu platină

Revolut lansează azi Ultra, un plan financiar din portofoliul său, cu caracteristicile card de membru. Cu peste 430.000 de persoane înscrise pe lista de aşteptare în Spaţiul Economic European (SEE) şi Regatul Unit, noul plan vine cu o serie de avantaje şi ţinteşte să devină liderul categoriei serviciilor financiare premium.

Designerii Revolut au ales un metal preţios pentru a-l adăuga cardului Revolut - platina. Aceasta vorbeşte de la sine despre promisiunea noului produs, care va oferi o serie de beneficii din categoria premium prin intermediul unor abonamente exclusive oferite de parteneri bine cunoscuţi precum Financial Times, ClassPass, WeWork, alături de o protecţie suplimentară a achiziţiilor, care va fi majorată până la suma de 10.000 de lire sterline pe an şi serviciul de suport clienţi disponibil 24/7.

Cardurile Ultra vor fi emise de Mastercard, ceea ce marchează o nouă etapă importantă pentru colaborarea dintre cele două companii, un atu pentru dezvoltarea globală a Revolut, mai ales în SUA.

Membrii Ultra vor avea acces la peste 1.400 de lounge-uri în aeroporturi din toată lumea, inclusiv la servicii conexe (restaurant).

Dacă planurile se schimbă pe neprevăzute, Ultra oferă şi asigurare pentru anularea din orice motiv. Aceasta le oferă clienţilor libertate şi flexibilitate atunci când călătoresc, şi poate ajunge până la 420 de lire sterline în funcţie de tipul activităţii. Indiferent de motivul anulării unei călătorii, clienţii Ultra pot primi înapoi banii pentru zboruri, biletele de tren, cazarea sau biletele la evenimente diverse, în valoare de până la 5.000 de lire sterline (se aplică termeni şi condiţii).

Clienţii Ultra au, de asemenea, o serie de avantaje incluse precum asigurarea medicală de urgenţă, acoperirea pentru probleme stomatologice, acoperirea pentru sporturi de iarnă. De asemenea, Ultra include şi asigurarea de exces pentru închirierea de vehicule auto, pentru bagaje pierdute sau deteriorate, pentru zboruri întârziate (se aplică termeni şi condiţii).

În plus, utilizatorii Ultra vor beneficia de cashback de 10% la cazările rezervate cu Revolut Sejururi (funcţia de rezervare cazări inclusă în aplicaţie) şi se vor bucura de acces nelimitat la schimbul valutar în 30 de monede, precum şi de o limită de retragere de numerar de 2.000 lire sterline sau euro pe lună. Un client poate retrage numerar de la un ATM în valoare de până la 2.000 de lire sterline în fiecare lună, economisind astfel până la 40 de lire sterline pe an în comisioane. Indiferent unde s-ar afla pe glob, utilizatorul Ultra va putea să aibă acces fără niciun cost suplimentar la toate aceste servicii. De asemenea, clienţii Ultra pot transfera fonduri, schimba bani sau face plăţi fără niciun cost, indiferent de sumă, inclusiv de vineri până luni.

Ultra oferă, de asemenea, pachetul de abonament suprem, aducând împreună o serie de parteneri din industrii diverse.

În plus, clienţii care s-au înscris deja pe lista de aşteptare se vor bucura de un cashback de 5% la achiziţiile realizate în prima lună de utilizare a produsului (se aplică termeni şi condiţii). După această perioadă, membrii Ultra vor primi cashback de 0,1% în Spaţiul Economic European (SEE) şi Regatul Unit şi de 1%, în alte zone ale lumii.

Ultra oferă şi protecţie pentru achiziţii în valoare de maximum 10.000 de lire sterline pe an, pentru bunurile cumpărate cu Revolut, deteriorate la livrare, protecţie de până la 5.000 de lire sterline pentru anularea unor evenimente şi protecţia rambursării de 600 de lire sterline pentru achiziţii eligibile, în primele 90 de zile de la realizarea achiziţiei (se aplică termeni şi condiţii).

În cazul clienţilor din România, preţul pentru un an de zile al acestui plan este de 2.640 de lei, iar, în schimb, utilizatorul beneficiază de avantaje evaluate la 4.100+2 lire sterline, inclusiv pentru produsele de lifestyle.

Ultra oferă şi limite pentru investiţiile în mărfuri şi acţiuni. Zece tranzacţii cu acţiuni pe bursă oferite gratuit în fiecare lună după care se aplică un comision de 0,12% per tranzacţie (comparativ cu 0,25% pentru Metal) şi dobândă aplicată zilnic la sumele din Seifurile Vaults.

"Tot mai mulţi clienţi îşi doresc să aibă experienţe speciale atunci când călătoresc, investesc sau adoptă un anumit stil de viaţă. Acest segment de clientelă, aflat în continuă creştere, redefineşte luxul şi îl aduce în viaţa de zi cu zi. Sunt clienţi care vor să obţină venituri pasive, în timp ce se bucură de viaţă şi sunt la curent cu cele mai noi tendinţe, călătorind de mai multe ori pe an. Venim în întâmpinarea nevoilor acestora prin intermediul planului Ultra care are caracteristicile unui card de membru, orientat spre călătorii. Revolut a construit una dintre cele mai puternice oferte de acest tip din Europa, însoţită de un card exclusivist ."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. revolut nu e “banca”!!!

    in panica - crashul scurt al creditului - din 2020-2021a blocat miliarde … lasand oamenii cu panici de incapacitate retragere / mutare bani! 

    tineti mine acest coment! 

    o sa fie foarte foarte important dupa 2026-2028!!! 

    revolut nu e “banca”!!! 

    facel levier pe depozitele si fluxurile din cardurile oamenilor fara sa aibe active si garantii “reale”. 

    revolut atrage “gratis” oamenii cand in realitate nimic nu e gratis. 

    cei patiti in 2020 - la corectia creditului din mijlocul ciclului de credit- au deschis ochii mai bine, si-au dat doua perechi de palme si au mutat fondurile mari de la ei. 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb