Startup-ul YEPP semnează primul parteneriat de conţinut cu Prima Play, parte a Grupului Clever

G.B
Companii / 10 februarie 2022

 Startup-ul YEPP semnează primul parteneriat de conţinut cu Prima Play, parte a Grupului Clever

YEPP, prima aplicaţie de pronosticuri sportive între prieteni dezvoltată în ţara noastră, a semnat un parteneriat cu Prima Play, platforma de conţinut online parte a grupului Clever. În cadrul parteneriatului are loc competiţia oficială Prima Play Challenge, în cadrul căreia utilizatorii celor două platforme pot câştiga două pachete de acces la finala UEFA Champions League din Sankt Petersburg (Rusia), programată pentru 28 mai 2022, precum şi pachete de acces la orice meci (la alegerea câştigătorului) din campionatele naţionale de fotbal aflate în desfăşurare în Anglia, Franţa, Germania, Italia sau Spania. Pachetele de acces asigurate de către organizatori cuprind biletele la meciurile selectate, precum şi opţiuni de transport şi de cazare pentru câte două persoane, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Avem alături de noi un partener de încredere, unul dintre cei mai mari operatori sportivi din România, iar acest aspect marchează încă un pas important pentru YEPP şi misiunea noastră, de a revoluţiona modul în care oamenii interacţionează cu evenimentele sportive. Scopul nostru este să le oferim pasionaţilor de sport o experienţă socială interactivă şi personalizată intereselor lor, iar acest parteneriat este extraordinar pentru că le oferim utilizatorilor ocazia să urmărească meciurile preferate şi să fie recompensaţi cu experienţe incredibile în acelaşi timp.", a declarat Cosma Wolkonsky, YEPP.

"YEPP a identificat o nişă nouă, neexplorată până acum, pe o piaţă atât de veche şi îşi propune să reinventeze modul în care oamenii interacţionează cu evenimentele sportive. Ce ne-a convins în mod special este viziunea YEPP, de a oferi utilizatorilor o experienţă completă şi interactivă. Nu ne rămâne decât sa le urăm succes tuturor participanţilor şi îi încurajăm să se bucure din plin de experienţa acestui campionat oficial.", a menţionat Orlando Nicoară, Clever Group.

Pentru a fi înscrişi în competiţie, utilizatorii trebuie să plaseze pronosticuri în aplicaţia YEPP pentru meciurile din selecţia disponibilă săptămânal şi să testeze, de asemenea în mod gratuit, aplicaţia Prima Play. Prima Play Challenge se va încheia miercuri, 4 mai 2022, imediat după returul semifinalelor UEFA Champions League.

YEPP şi Prima Play oferă 72 de premii săptămânale şi 3 Mari Premii, acordate la finalul Campionatului, după cum urmează:

Marele Premiu I constă în 2 bilete la finala UEFA Champions League, ce va avea loc pe Stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg, pe 28 mai 2022, costurile de transport şi cazare fiind şi ele asigurate de organizatori. În plus, câştigătorul va beneficia de abonament PrimaPlay timp de un an.

Marile Premii II şi III constau în câte 2 bilete, la alegere, din cadrul campionatelor naţionale de fotbal aflat în desfăşurare în Anglia (Premier League), Franţa (Ligue 1), Spania (LaLiga), Germania (Bundesliga) şi Serie A (Italia), costurile de transport şi cazare fiind de asemenea acoperite de organizatori. În plus, câştigătorii vor beneficia de abonament PrimaPlay timp de un an.

72 de premii săptămânale, constând în abonamente PrimaPlay timp de trei luni sau două bilete la un meci (la alegerea câştigătorilor) din Liga 1. Astfel, în fiecare săptămână vor fi acordate 3 abonamente PrimaPlay şi 2 bilete de acces la meciuri din Liga 1.

Parteneriatul YEPP şi Prima Play marchează un prim pas în îndeplinirea viziunii YEPP de a se asocia cu operatori de transmisiune sportive din întreaga lume. YEPP îşi propune să revoluţioneze modul în care oamenii interacţionează cu evenimentele sportive, permiţându-le pasionaţilor de sport să plaseze pronosticuri pe rezultatele oricăror evenimente sportive şi să concureze astfel cu prietenii lor în mod simplu şi rapid, într-un mediu digital.

Platforma Prima Play permite vizualizarea în format live a meciurilor din Liga 1, Liga 2 şi Cupa României oriunde în lume. De asemenea, Prima Play include şi alte competiţii sportive, de la campionate de fotbal precum Premier League, Ligue1, Serie A, Bundesliga şi Spanish Primera Division, dar şi UEFA Champions League, Europa League & Conference League până la Formula 1, Moto GP, campionatele europene şi mondiale de handbal, tenis de masă, turnee de tenis ATP 250 şi multe altele, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb