Trei instituţii ale statului organizează o acţiune de verificare pe litoral

A.P.
Comunicate de presă / 21 iunie 2019

 Trei instituţii ale statului organizează o acţiune de verificare pe litoral

La iniţiativa Ministerului Turismului, a fost organizată o acţiune de verificare pe litoral la care s-au alăturat şi echipe de control din cadrul Ministerului Apelor şi Pădurilor-Administraţia Naţională "Apele Române" şi din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Acţiunea face parte dintr-un plan de acţiune care se desfăşoară în perioada 21.06 - 15.07 2019 pentru care a fost semnat un protocol de colaborare între instituţiile mai sus menţionate.

Astfel, astăzi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, şi ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, însoţiţi de directorul general al Administraţiei Naţionale "Apele Române"(ANAR), Victor Sandu, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (ABA-DL), Hristu Uzun, de comisarul general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Popa, precum şi echipe de control din cadrul Ministerului Turismului, inspectori din cadrul ABA-DL, Garda de Mediu au făcut o primă vizită de lucru pe litoralul Mării Negre.

"Încă de la primele ore ale dimineţii am fost pe plajă împreună cu ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, şi cu Octavian Popa, Comisarul adjunct de la Garda Naţională de Mediu. Am început cu nordul litoralului şi urmează să continuăm acţiunea şi în zona de sud. Până acum am constatat că sunt foarte mulţi operatori economici care au înţeles că trebuie să asigure tot confortul pentru clienţii lor dacă îşi doresc mai mulţi turişti la mare. Există însă şi locuri pe plajă care lasă de dorit şi îi atenţionez pe toţi cei care nu respectă regulile că nu vom trece cu vederea nicio abatere. Am luat mai multe măsuri care au venit în sprijinul mediului de afaceri astfel că fiscalitatea în sectorul turistic este cea mai mică la nivelul UE. Cel mai elocvent exemplu constă în reducerea TVA la doar 5%, o măsură de care patronii de hoteluri şi restaurante, dar nu numai, se bucură astăzi. Aşa că vreau să fie clar că facilităţile acestea trebuie să le resimtă în aceeaşi măsură şi turiştii, nu numai operatorii economici. Avem de la începutul sezonului estival asigurată permanenţa echipelor de control ale Ministerului Turismului pe litoralul Mării Negre. Doar în ultima săptămână, echipele de control au verificat 34 de unităţi de pe litoralul Mării Negre şi au aplicat amenzi în valoare de 48.000 de lei", a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului.

Acţiunea s-a desfăşurat pe plajele din Năvodari, Mamaia, Eforie Nord, Costineşti, Mangalia, Vama Veche.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb