11 Start-up-uri verzi vor participa la Romania ClimAccelerator 2023

V.S.
Companii / 14 septembrie 2023

11 Start-up-uri verzi vor participa la Romania ClimAccelerator 2023

Romania ClimAccelerator a selectat participanţii din categoria MVP, fiind acceptate 11 start-up-uri pentru a intra într-un proces intensiv de accelerare de trei luni de zile, conform comunicatului remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pe 7 decembrie va avea loc Demo Day, organizat cu sprijinul mai multor companii.

Sursa arată că, în următoarele trei luni, participanţii vor merge la workshop-uri, studii de caz, peer sharing, mentorat, networking şi conectare cu actori cheie din ecosistem.

Vlad Craioveanu, CEO şi cofondator Impact Hub Bucharest, a declarat că: "La ediţia din acest an a Romania ClimAccelerator, 5 dintre cele 14 startupuri selectate în categoria Early Stage au reuşit să transforme rapid conceptele lor în prototipuri funcţionale, ceea ce le permite să avanseze în program şi să participe la etapa MVP. Dorinţa lor de a continua parcursul dezvoltării ideii alături de noi vine ca o confirmare a valorii aduse de program antreprenorilor. Pentru echipele selectate, urmează o perioadă intensă de dezvoltare, care include 10 workshopuri şi 8 întâlniri de comunitate, de mentorat şi sesiuni de consultanţă, toate concentrate în numai 3 luni. În plus, ne bucurăm să anunţăm o premieră pentru acest an: participanţii din Romania ClimAccelerator vor avea oportunitatea de a interacţiona cu fondatorii de startupuri verzi din programe similare de sustenabilitate desfăşurate de Impact Hub London şi Impact Hub Amsterdam, consolidând astfel comunitatea de startupuri verzi din Europa."

Sursa precizează că juriul este format din reprezentanţi ai diverselor companii care şi-au oferit sprijinul în organizare. Criteriile de jurizare sunt: inovaţie, fezabilitate, echipă, impact climatic, scalabilitate, perspectivă pe termen lung şi program fit.

În comunicat se mai arată că ediţia din 2023 a Romania ClimAccelerator este adresată start-up-urilor din România aflate în stadiul incipient (Early Stage) şi celor care au deja un produs minim viabil (MVP).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb