24 de agenţii şi peste 350 de lucrări înscrise în competiţie la Ad'Or 2005

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 18 mai 2005

Un număr de 24 de agenţii s-au înscris în acest an în festivalul Ad'Or, dintre care 16 agenţii membre RAAA şi 8 non-membre. Agenţiile înscrise la această ediţie Ad'Or sînt: ADDV EURO RSCG, Brands & Bears Publicitate, BV McCann Erickson Advertising, DDB, GMP Advertising, Graffiti BBDO, Grey Worlwide România, ICON Advertising, IMAGER the Image Creator, iMagic, LeoBurnett & Target, Ogilvy&Mathers Advertising, Propaganda, Proximity Bucharest, Publicis, Red Cell Advertising, Saatchi&Saatchi, Scala Thompson Publicitate, SM Art Advertising, Spotlight, Totem Communication, United Communication, Violet Advertising şi Y&R/Team Advertising.

Au fost înscrise în concurs 351 de lucrări, cel mai mare număr de înscrieri înregistrîndu-se la secţiunea "Campania Anului", trofeu pentru care se luptă anul acesta Ogilvy&Mather Advertising, Violet Advertising şi Y&R/Team Advertising cu cîte o înscriere, GMP Advertising cu 2 înscrieri, Saatchi&Saatchi cu 3 înscrieri, Leo Burnett & Target cu 4 înscrieri şi BV McCannErickson Advertising cu 7 înscrieri.

Pentru prima dată pe lista premiilor Ad'Or se va afla şi o maşină. Cei ce-şi vor adjudeca titlul "Agenţia anului" vor pleca acasă, pe lîngă trofeul Ad'Or, şi cu un SEAT Ibiza.

Considerînd experienţa anilor trecuţi şi posibile contestaţii referitoare la legitimitatea înscrierii unor lucrări, Comitetul de organizare a decis afişarea publică a lucrărilor înscrise pe site-ul oficial al festivalului www.ador.ro, facilitînd şi exprimarea online a opiniilor vizitatorilor. Comitetul de organizare invită la formularea liberă a contestaţiilor persoanelor sau agenţiilor care consideră o anumită lucrare înscrisă în festival incompatibilă cu regulamentul şi statutul festivalului. Comitetul de organizare va analiza în şedinţă extraordinară contestaţiile şi va decide acceptarea sau respingerea acestora, prin consens, în prezenţa reprezentanţilor agenţiilor ale căror lucrări au fost indicate.

Aflat la a cincea ediţie, Festivalul de Publicitate Ad'Or va avea loc între 24 şi 27 mai la World Trade Center Bucureşti. Cîştigatorii vor fi anunţaţi în data de 28 mai, în cadrul festiv al Galei Premiilor Ad'Or, cu începere de la ora 19:30, la World Trade Plaza. Festivalul este cel mai important reper în industria de profil din România şi acoperă toate formele de publicitate, de la spoturi TV şi radio pînă la printuri şi direct mailing. Scopul festivalului este recunoaşterea excelenţei şi creativităţii în publicitatea românească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb