4ENVIGO iniţiază un parteneriat strategic cu MC General Construct Engineering pentru accelerarea tranziţiei României spre energie regenerabilă

A.F.
Companii / 25 aprilie

4ENVIGO iniţiază un parteneriat strategic cu MC General Construct Engineering pentru accelerarea tranziţiei României spre energie regenerabilă

4ENVIGO, companie specializată în soluţii de tranziţie către energie regenerabilă, anunţă semnarea unui parteneriat strategic cu MC General Construct Engineering, lider în servicii de inginerie şi proiectare instalaţii ce includ modelarea energetică a clădirilor, conform unui comunicat remsi redacţiei.

Conform comunicatului, cele două companii oferă sau gamă extinsă de servicii de calitate, de tehnologii moderne utilizate pe plan mondial în domeniul construcţiilor, până la livrarea cheie a unor proiecte complexe de energie regenerabilă, dedicate consumatorilor mari de energie din sectoarele private şi publice.

România are peste 5,6 milioane de clădiri şi o suprafaţă de spaţii industriale ce depăşeşte 7 milioane mp pe care se pot instala sisteme de panouri fotovoltaice, oferind un potenţial estimat la 24 miliarde USD (22.5 miliarde Euro) din circa 28 GW de energie verde. . Pe o piaţă cu o potenţială foarte mare de dezvoltare în anii următori, cele două companii propun un pachet integrat de servicii pentru consumatorii de energie din industriile de real estate, producţie, agricultură, dar şi pentru sectorul public, în tranziţia spre sustenabilitate energetică şi alinierea. la noi reglementări europene.

În Uniunea Europeană, 75% dintre clădirile sunt ineficiente energetice, fiind responsabile pentru 40% din consumul de energie şi pentru 36% din emisiile de gaze cu efect de seară. Obiectivele de decarbonizare la nivel european, stabilitate prin FIT for 55, REPowerEU şi REDII (Renewable Energy Directive II) urmăresc reducerea cu cel puţin 55% a emisiilor nete de gaze cu efect de seară până în 2030 şi atingerea neutralităţii climatice până în 2050. Ca stat membru, România sa angajat să atinge o cotă de consum din surse de energie regenerabilă de 42,5% până în 2030 şi 89,9% până în 2050, strategie care presupune dezvoltarea unei capacităţi de 11,1 GW de energie solară până în 2030.

"Prin acest parteneriat, suntem cu un pas mai aproape de misiunea noastră de a susţine modernizarea mediului construit, într-un peisaj energetic curat şi sustenabil pentru generaţiile viitoare. clădirilor, oferite la cele mai înalte standarde de calitate şi aliniate legislaţiei europene în vigoare ", a declarat Andrei Ivan, Managing Director 4ENVIGO.

4Envigo are peste 16 ani de experienţă în implementarea proiectelor sustenabile în România, fiind un one-stop-shop pentru companii care doresc tranziţia spre surse de energie regenerabilă, de consultanţă în dezvoltarea strategiilor ESG şi a programelor de training în sustenabilitatea mediului construit, până la la soluţii de proiectare, dimensionare, inginerie, lucrării, montaj, operare, monitorizare şi mentenanţă a sistemelor climatice inteligente.

"Am descoperit în 4Envigo aceleaşi valori şi orientare spre calitate. Serviciile pe care le oferim sunt complementare şi fiecare oferă un set unic de abilităţi şi cunoştinţe, spre beneficiul clienţilor ambelor companii", a adăugat Marian Cernovschi, Director General MC General Construct.

MC General Construct Engineering are peste 20 de ani de experienţă internaţională în modelarea energetică a clădirilor şi 100 de ingineri specializate exclusiv în domeniul proiectării de instalaţii pentru construcţie. Compania foloseşte software şi metodologii de vârf pentru a crea simulări precise şi detalii despre consumul de energie, performanţă termică, simulări de iluminat natural, calculul sarcinilor de încălzire şi răcire, analiza confortului termic, precum şi impactul asupra mediului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb