A fost lansat Patronatul Oamenilor de Afaceri Brăila

Elena Deacu
Companii / 27 iunie 2015

Vineri, 26 iunie 2015, a avut loc evenimentul de lansare oficială a Patronatului Oamenilor de Afaceri Brăila, în cadrul Facultăţii de Inginerie Brăila.

Organizaţia îşi propune să ofere o voce şi să consolideze mediul de afaceri din judeţul Brăila, să îşi reprezinte membrii la nivelul instituţiilor guvernamentale şi să dezvolte iniţiative care să contribuie pe termen lung la încurajarea spiritului antreprenorial.

Evenimentul a marcat totodată aderarea la două organizaţii reprezentative pentru mediul antreprenorial prin semnarea unui parteneriat cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR). La discuţii au participat Ciprian Ardelean, Consilier al Prim-ministrului, Ion Rotaru, Secretar în Senatul României, Marian Dragomir, Deputat, Georgeta Spînu, Director General Camera de Comerţ şi Industrie Brăila, Ovidiu Nicolescu, Preşedinte CNIPMMR, Florin Jianu, Preşedinte PTIR.

Vali Priceputu, Preşedinte POAB, a declarat > "Mediul antreprenorial din Brăila are nevoie de o voce puternică. Nu doar pentru că este unul fragil, ci şi pentru că reprezentativitatea specifică a acestuia nu este evidenţiată. Echipa Patronatului Oamenilor de Afaceri Brăila este una tânără, formată din antreprenori interesaţi să facă un pas mai departe în ceea ce reprezintă mediul organizaţional. Pe termen scurt, ne propunem să ne alăturăm familiei naţionale a reprezentanţilor mediului de afaceri, dar şi a celei europene. Cu siguranţă, peste 50 de ani, când vom sărbători activitatea Patronatului Oamenilor de Afaceri Brăila, vom celebra şi antreprenorul anului din România, precum şi o iniţiativă legislativă care va contribui la crearea unui mediu de afaceri stabil".

Ovidiu Nicolescu, Preşedinte CNIPMMR, a spus: "Mediul de afaceri este susţinut de tineri întreprinzători. Mă bucur că organizaţia care se lansează astăzi este formată din tineri inovativi care vor contribui la formarea unui cadru intreprenorial bazat pe cunoştinţe. POAB poate reda strălucirea Brăilei, oraş punct de referinţă, şi va contribui la crearea unui mediu de afaceri favorizant. Le urez "Bun venit!" în familia patronală din România!".

Totodată, Florin Jianu, Preşedinte PTIR, a precizat: "Noul partener al PTIR, Patronatul Oamenilor de Afaceri Brăila, ar putea reprezenta o nouă etapă la nivelul mediului patronal, alăturându-se unei echipe cu activitate evidenţiată mai ales prin implicarea în elaborarea Legii IMM-urilor şi a Noului Cod Fiscal. Această ultimă iniţiativă menţionează o impozitare aferentă microîntreprinderilor de 1% pentru debutanţi şi de 3% pentru cei care nu se află la prima afacere. Următorul pas, la care reprezentanţii oamenilor de afaceri din Brăila vor contribui, este acela care va impune o serie de reglementări administrative. Vă doresc mult succes în activitatea patronală şi vă asigur de tot sprijinul organizaţiei pe care o reprezint!".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb