AC&co. deschide un nou centru logistic în România

V.S.
Companii / 31 august 2023

AC&co. deschide un nou centru logistic în România

Brandul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi AC&co. va deschide un nou centru logistic în Bucureşti şi doreşte să angajeze încă 90 de persoane, conform comunicatului remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, compania vrea să deschidă alte 13 magazine şi să ajungă la un număr de 150 de angajaţi. România a fost prima ţară aleasă pentru expansiunea globală a AC&co. şi îşi va consolida rolul de hub logistic la nivel regional.

Osman Cavusoglu, Director General al AC&co., a declarat că: "România este locul unde a început aventura noastră de a deveni globali. Este poarta către Europa şi centrul strategiei noastre pe termen lung. Piaţa locală şi oamenii de aici ne-au primit extrem de bine eforturile şi produsele. Prin urmare, investiţia în România este întotdeauna atât de captivantă pentru noi, deoarece vedem un potenţial imens aici. Acest nou centru logistic regional va fi depozitul central din reţeaua noastră europeană, permiţându-ne să mutăm produsele prin intermediul unei reţele globale, indiferent de locul în care sunt fabricate şi unde trebuie să fie expediate. Odată cu extinderea, suntem conştienţi că nu avem doar o mulţime de oportunităţi, ci şi responsabilităţi, în special în ceea ce priveşte durabilitatea. Sistemele noastre de logistică durabilă ne permit să reducem impactul asupra mediului pe termen lung, întrucât am înlocuit cutiile de carton cu cele de plastic, realizate din materiale pliabile şi reciclate".

În comunicat se mai arată faptul că AC&co. se adresează clienţilor internaţionali, iar catalogul companiei cuprinde tricouri, bluze sau lenjerie intimă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb