Accor va deschide primul hotel Swissôtel din Ungaria

F.D.
Companii / 28 mai

Accor va deschide primul hotel Swissôtel din Ungaria

Accor îşi consolidează prezenţa în Ungaria prin anunţul legat de deschiderea viitoare a Swissôtel Budapest Lagoon. Acest proiect este rezultatul unui parteneriat între Accor şi compania imobiliară elveţiană Forty Management. Proprietatea urmează să se deschidă în 2028 şi este prima a brandului premium din Ungaria, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cu 200 de camere şi apartamente cu vedere la o lagună artificială, pe malul Dunării, proiectul este o reconversie ecologică şi urbană a unei foste zone industriale şi va fi 100% autosustenabil din punct de vedere energetic, datorită tehnologiilor ecologice, cum ar fi panourile solare şi pompele de căldură.

Noua proprietate Swissôtel va avea rolul de hub de ospitalitate pentru Central District Lagoon City, o comunitate construită în jurul unei lagune artificiale de minim 10,000 de metri pătraţi cu apă cristalină şi 3.500 de metri pătraţi de plaje cu nisip fin.

"Swissôtel Budapest Lagoon este unul dintre proiectele noastre de referinţă în Europa Centrală şi de Est. Combinând standardele de vârf ale industriei şi experienţa unică oferită de brandul nostru Swissôtel cu viziunea Lagoon City, un refugiu urban creat prin inovaţie tehnologică în slujba unui stil de viaţă de calitate şi a sustenabilităţii, vom oferi regiunii o perspectivă interesantă asupra viitorului ospitalităţii", a afirmat Frank Reul, Vice-President - Development Accor Premium, Midscale&Economy "Eastern Europe, Balkans, Italy&Greece".

Central District Lagoon City este dezvoltat de Forty Management, un dezvoltator imobiliar elveţian de proiecte inovatoare de tip mixt-use şi de reconversie urbană, deţinut integral de compania românească Forty Management S.A.

"La Forty Management, am prioritizat întotdeauna calitatea fără compromisuri şi inovaţia în toate proiectele noastre imobiliare. Parteneriatul nostru cu Accor pentru dezvoltarea Swissôtel Budapest Lagoon este un exemplu al acestui angajament, combinând expertiza noastră locală cu standardele de neegalat ale Accor în materie de servicii şi ospitalitate. Această colaborare nu numai că aduce valoare adăugată proiectului nostru la cele mai înalte standarde internaţionale, dar marchează, de asemenea, un pas important în strategia noastră de a ne extinde proiectul mixt de regenerare urbana Lagoon City, asigurându-ne că dezvoltările noastre continuă să stabilească reperede inovaţie în industrie." - a comentat Lucian Azoitei, Founder& CEO la Forty Management.

Ansamblul va fi amplasat pe malul estic al unui braţ secundar al Dunării, în cartier Pesterzsebet din Budapesta, capitala Ungariei.

Procesul de selecţie a operatorului hotelier a fost coordonat cu sprijinul lui Mircea Ioan Drăghici, managing partner al Est Hospitality Consulting, cu o experienţă de peste 23 de ani în domeniul ospitalităţii, expertiză în operaţiuni hoteliere, consultanţă şi implicare la nivel asociativ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb