ACORD DE DISTRIBUŢIE "Asesoft Distribution" va promova soluţiile BitDefender

Ioana Popa
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 august 2007

Compania Asesoft Distribution care activează pe piaţa locală de produse IT a semnat un parteneriat cu BitDefender, lider tehnologic la nivel mondial în domeniul securităţii datelor. Astfel, Asesoft Distribution va promova soluţiile BitDefender dedicate companiilor medii şi mari, dar va avea în portofoliu şi produse pentru securitatea calculatoarelor individuale. Potrivit acordului, în perioada următoare, specialiştii BitDefender vor asigura instruirea şi suportul tehnic pentru echipele tehnice şi de vânzări ale Asesoft Distribution.

Iulian Stanciu, directorul general al Asesoft Distribution, a declarat: "Am încheiat anul 2006 cu o creştere a cifrei de afaceri de 50% (72,2 milioane de euro) şi ne-am propus pentru anul acesta atingerea cifrei de 95 milioane de dolari vînzări, ceea ce înseamnă o creştere cu circa 30%. De asemenea, ultimul an a însemnat pentru noi semnarea unor parteneriate importante cu furnizori de top din lumea IT cum ar fi Microsoft, Western Digital, LG sau Kingston. În acest trend se înscrie şi parteneriatul cu BitDefender, contract ce reprezintă dezvoltarea portofoliului nostru de produse".

În acest an, BitDefender va depăşi cota de 40% din piaţa antivirus românescă. Peste 70% din cifra de afaceri este generată cu ajutorul canalului de distribuţie. În prezent, BitDefender dezvoltă parteneriate cu peste 500 de reseleri în toată ţara şi 5 distribuitori. Potrivit domnului Răzvan Vălceanu, BitDefender Channel Manager pentru Europa de Est, "BitDefender a înregistrat în România o creştere a cifrei de afaceri de 90% în ultimul an, la care au contribuit noua generaţie de soluţii şi modelul de afaceri bazat pe distribuţie".

Produsele BitDefender sunt distribuite la nivel mondial, în peste 60 de ţări şi deţin cele mai importante clasificări internaţionale din domeniu: Virus Bulletin, ICSA Labs, Checkmark, CheckVir sau TÜV. În ultimul an, tehnologiile BitDefender au fost desemnate între primele trei cele mai avansate din lume în peste 10 teste comparative ce au avut loc în SUA, Franţa, Marea Britanie, Spania şi Austria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb