Zborurile umanitare către Ucraina transportă armament şi muniţie

ACUZAŢII GRAVE ALE UNEI FEDERAŢII SINDICALE DIN ITALIA Zborurile umanitare către Ucraina transportă armament şi muniţie

CĂLIN RECHEA
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 16 martie 2022

CĂLIN RECHEA

Un comunicat de presă al organizaţiei sindicale USB (Unione Sindacale di Base, www.usb.it) acuză autorităţile de la Roma că alimentează războiul din Ucraina prin transporturi de armament şi muniţie deghizate sub forma "ajutoarelor umanitare".

Informaţiile publicate de USB au fost primite de la mai mulţi lucrători ai aeroportului Galileo Galilei din Pisa, care au fost chemaţi să încarce provizii, alimente şi medicamente în secţiunea civilă a aeroportului.

Lângă avion aşteptau, însă, lăzi cu armament şi muniţie. "Aceasta este o teribilă şi amară surpriză, care confirmă climatul de război către care ne împinge guvernul Draghi", se arată în comunicatul de presă.

Muncitorii au refuzat să încarce aceste "ajutoare umanitare", iar acum federaţia sindicală USB a lansat un apel pentru participarea cetăţenilor la o demonstraţie anti-război în 19 martie 2022 în faţa aeroportului din Pisa.

Într-un comunicat de presă separat, muncitorii din Portul Livorno afiliaţi federaţiei USB şi-au exprimat solidaritatea cu muncitorii aeroportului din Pisa şi au subliniat că "doar muncitorii vor plăti pentru acest război" prin "consecinţele directe asupra economiei şi explozia preţurilor".

"Stăm alături de popoarele Ucrainei, Rusiei şi din Donbass şi nu dorim să fim complici ai acestui conflict", se mai arată în comunicatul de presă, unde se mai subliniază că "propaganda războiului încearcă să ne convingă că pentru obţinerea păcii trebuie trimise şi mai multe arme către Ucraina".

Comunicatul de presă mai arată că membrii USB Livorno vor participa la demonstraţia anti-război de la aeroportul din Pisa din 19 martie 2022.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Atunci sindicatul ăsta e împânzit de troli rusi:)

    Oricum, mulțumesc încă odată Bursei pentru informatiile complete indiferent din ce parte a "baricadei" ar fi primite.

    Bursa nu s-a transformat în Ministerul Adevărului în aceste vremuri triste. 

    1. Luptas pentru pace nu inseamna inarmarea aliatilor ci desfasurarea unor activitati eficiente pentru dezarmare si conciliere.Inarmarea nu face altceva decat prelungirea chinurilor si distrugerilor in ambele tabere.Bravo Bursa!

      Acum este suficient de clar pentru toata lumea cu cine "voteaza" Rechea.

      A livrat numai articole si informatii cu o singura directie.

      Un roman adevarat cu care Iliescu se poate mandri. 

      Trebuia sa nu spuna ca italienii incarcau arme, daca asta este adevarat?

      Am inteles. 

      Stimate cititor, sinteti liber sa nu cititi stirea, in restul mass-media. 

      Aici o cititi.

      Pentru cine voteaza?Voi nu sunteti multumiti niciodata,nu va convine,nu cititi,ura si la gara,sacul si la moara!Si inca ceva:nu mai fiti invidiosi fiindca faceti icter,invidia nu creste QI-ul!

      Mai degrabă doamna senatoare Șoșoacă s-ar mândri.

      Cum scrie cineva un comentariu altul decât exacerbarea emoțiilor privind Ucraina este numit troll. Bai oameni dar chiar nu va puteți detasa și sa vedeți cadru general. Pana la urma este un articol care prezintă o situație din Italia.

      Ce s-o mai întâmplă prin Afganistam Doamne!  

      tovarasa educatoare , Calin Rechea tine cu rusii !

    Atunci cand ai de gand sa faci trafic cu arme catre Ucraina, trebuie sa fii foarte tampit sa pui pe muncitorii membri ai unui sindicat italienesc sa le incarce in avion.

    1. e, mai ales ca aia ii dau imediat telefon lui Rechea...

      Tocmai de aceea propaganda desantata și informațiile care curg noian, pro sau contra partea rusa ori ucraineana trebuie primite cu circumspecție.

      Situația se impute și nu avem nevoie decât de adevăr, care o fi ăla.  

      De data asta cred ca e reala informația și verificabila. Vom vedea dacă muncitorii aia vor manifesta sau nu în 19 martie. 

      Și dacă aia care fac trafic de arme sunt foarte tâmpiți?

      Da. Cred și asta.  

      Nu stii sa citesti?

      "Un comunicat de presă al organizaţiei sindicale USB (Unione Sindacale di Base, www.usb.it) acuză..."

      I-au dat telefon lui Rechea? Sau esti trol tembel? 

      Pai e obligatoriu prin lege: nu poti folosi alti muncitorii decat pe cei din sindicat. Sindicalistii s-au luptat si au murit la propriu ca sa castige aceste avantaje. Credeti ca a falimentat degeaba Alitalia de 4 ori?...

      Pai nu e obligatoriu prin lege sa faci trafic de arme prin Alitalia.

    In Rusia, mii de cetateni rusi protesteaza zilnic impotriva barbariilor si a genocidului pe care-l comite armata rusa in Ucraina! Dar dictatorul Putin trimite militia ca sa-i bata si sa-i bage la puscarie pentru ca spun adevarul! Barbarii varsa rîuri de sange al ucrainenilor nevinovati si consider ca Ucraina trebuie ajutata in continuare cu armament,indiferent ca este incarcat in convoaiele umanitare! Sunt convis ca Rusia cunoaste de mult timp ca sunt ascunse arme in aceste convoaie umanitare! Bravo Italiei si tuturor tarilor care ajuta! Nu este deloc ceva nou,sau grav stirea prezentata de dl Rechea! Intrebarea este,de ce rusii nu au atacat pana acum si convoaile umanitare? Nu cumva se teme de a provoca si mai mult NATO! Armata lui Putin s-a impotmolit in Ucraina,iar o interventie hotarata a NATO ar putea distruge armata rablagita a rusilor de pe teritoriul ucrainean! Bine-nteles,mai sunt si armele nucleare...

    1. Nu mai folosi cuvinte pe care nu le pricepi. Nu este genocid pur si simplu pentru ca numarul este redus. Daca vrei sa cauti genocid, cauta in interventiile shock and awe ale SUA. Au murit sute de mii de civili.

    Cum ati dori sa trimita armele pe care le-au promis fara ascunzisuri toti? Prin Urgen cargus, Fan curier? Normal ca le trimit la pachet 2 in 1. E la mintea cocosului. Rusii cum le trimit oare? Probabil prin donatiile lui Kiril

    Este o stire, de ce va inflamati? Ca suntem informati? Aaaaaa, v-ar conveni sa ramanem prosti?! Am inteles.

    Si atunci va indignati ca rusii nu permit trecerea convoaielor cu asa zisele "ajutoare umanitare".Trimiteti cat mai multe arme sa moara cat mai multa lume. Nu vrem neutralitate nu vrem pace vrem cat mai mult sange.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb