Adrian Valentin Pascu preia funcţia de Director General Danone Europa Centrală şi de Est

T.B.
Companii / 3 iunie

Adrian Valentin Pascu Director General Danone Europa Centrală şi de Est

Adrian Valentin Pascu Director General Danone Europa Centrală şi de Est

Danone România anunţă numirea lui Adrian Valentin Pascu în funcţia de Director General Danone Europa Centrală şi de Est, începând cu data de 1 iunie 2024. Pe lângă noul rol, Adrian Valentin Pascu păstrează şi poziţia de Director General Danone Ucraina, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Adrian Valentin Pascu şi-a început cariera la Danone România în 2004, în calitate de Manager Regional de Vânzări. De-a lungul carierei sale a avut o contribuţie semnificativă la creşterea şi dezvoltarea afacerii Danone în România, ocupând diverse poziţii de conducere, inclusiv Country Manager pentru România, Bulgaria, Moldova şi Ţările Adriatice. În 2020 a fost numit Director General Danone Ucraina, iar, din ianuarie 2024, ocupă funcţia de Director General Danone Ucraina şi Vicepreşedinte Vânzări pentru Europa Centrală şi de Est, informează sursa.

Potrivit comunicatului, "Sunt onorat să preiau această nouă responsabilitate chiar în anul aniversar în care Danone România celebrează 25 de ani de producţie locală în fabrica de iaurt din Bucureşti. Obiectivul meu este să investim în continuare în România şi să dezvoltăm portofoliul de produse Danone, menţinând cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă. Vom duce mai departea misiunea companiei de a aduce sanătate prin alimente în regiunea pe care o conduc şi vom pune un accent deosebit pe practicile sustenabile, integrând responsabilitatea socială şi de mediu în toate activităţile noastre. Suntem un partener de încredere pentru comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea si vreau ca Danone sa continue sa aduca un impact pozitiv in societate şi să fie un model de referinţă în industria alimentară", a declarat Adrian Valentin Pascu Director General Danone Europa Centrală şi de Est.

În noul rol, Adrian Valentin Pascu va coordona Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina, Moldova, Albania şi Ţările Adriatice şi trei categorii de business: produse lactate proaspete, produse pe bază de plante şi nutriţie pentru bebeluşi şi medicală, informează sursa.

Anul acesta Danone România aniversează 25 de ani de producţie locală. Parcursul companiei a fost definit de investiţii constante, inovaţie continuă şi preocupare pentru calitatea produselor, susţinând permanent comunităţile în care activează. Fabrica din Bucureşti, care a devenit cea mai performantă fabrică Danone din Europa, foloseşte 100% lapte românesc de la gospodari şi fermieri locali şi asigură produse lactate pentru România şi alte 14 ţări europene, potrivit companiei.

La finalul anului trecut Danone România a obţinut certificarea B Corp în cadrul grupului regional al Europei Centrale şi de Est din care România face parte alături de Bulgaria, Ungaria, Cehia şi Slovacia. Danone România se alătură astfel mişcării sociale pentru sustenabilitate ce aduce împreună peste 6.000 de companii, în peste 80 de ţări şi 150 de industrii ce îndeplinesc standarde riguroase de performanţă socială şi de mediu, transparenţă şi responsabilitate, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb