ADVERTORIAL Admiterea aciunilor emise de Purcari Wineries Public Company Limited la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti

Companii / 15 februarie 2018

Purcari Wineries Public Company Limited ("Societatea") anunţă că Bursa de Valori Bucureşti S.A. ("BVB"), în calitate de operator al pieţei reglementate, a aprobat cererea Societăţii de admitere la tranzacţionare a acţiunilor emise de Societate pe piaţa reglementată la vedere administrată de BVB, "Categoria Internaţională acţiuni", sub simbolul de piaţă "WINE". Prima zi de tranzacţionare a acţiunilor emise de Societate va fi 15 februarie 2018.

Admiterea la tranzacţionare a acţiunilor are loc ca urmare a închiderii cu succes a ofertei publice iniţiale secundare de vânzare a unui număr de 9.800.000 acţiuni, derulate în perioada 29 ianuarie 2018 - 8 februarie 2018, de către Lorimer Ventures Limited, Amboselt Universal Inc. şi International Finance Corporation, ca acţionari ai Societăţii, în baza prospectului de ofertă publică ("Prospectul") aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin decizia nr. 132 din 26 ianuarie 2018.

Prospectul şi documentele aferente sunt disponibile pe pagina de internet a Purcari Wineries Public Company Limited la www.purcari.wine.

Viza de aprobare aplicată prospectului de ofertă publică nu constituie o garanţie sau o altă formă de apreciere de către Autoritatea de Supraveghere Financiară cu privire la oportunităţile, avantajele sau dezavantajele, profitul sau riscurile implicate în tranzacţiile încheiate după acceptarea ofertei publice, care fac obiectul deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifică numai conformitatea prospectului cu cerinţele legii şi ale normelor adoptate pentru aplicarea acesteia.

Acest anunţ nu constituie o ofertă de vânzare de valori mobiliare în Statele Unite ale Americii. Valorile mobiliare menţionate în acest anunţ nu au fost înregistrate în baza Legii privind valorile mobiliare din 1933 din Statele Unite ale Americii, astfel cum a fost modificată ("Legea privind Valorile Mobiliare"), şi pot fi oferite sau vândute doar în afara Statelor Unite ale Americii conform Regulamentului S din Legea privind Valorile Mobiliare.

Societatea şi acţionarii vânzători nu au autorizat nicio ofertă de valori mobiliare către public în alt Stat Membru al Spaţiului Economic European decât România. În ceea ce priveşte fiecare Stat Membru al Spaţiului Economic European, altul decât România, care a implementat Directiva privind Prospectul (fiecare, un "Stat Membru Relevant"), nu s-au întreprins şi nici nu se vor întreprinde acţiuni pentru a face o ofertă publică de valori mobiliare care necesită publicarea unui prospect în orice Stat Membru Relevant. În consecinţă, valorile mobiliare pot fi oferite numai în Statele Membre Relevante (a) investitorilor calificaţi în sensul articolului 2 alineatul (1) litera (e) din Directiva privind Prospectul; sau (b) în orice alte situaţii care nu necesită publicarea unui prospect, reglementate de Articolul 3(2) din Directiva privind Prospectul. În sensul prezentului paragraf, expresia "ofertă publică de valori mobiliare" în orice Stat Membru Relevant înseamnă comunicarea sub orice formă şi prin orice mijloace care prezintă informaţii suficiente despre termenii ofertei şi despre valorile mobiliare oferite, astfel încât să permită unui investitor să decidă cu privire la cumpărarea oricăror valori mobiliare, astfel cum aceasta a fost modificată în orice Stat Membru prin orice act care implementează Directiva privind Prospectul, iar expresia "Directiva privind Prospectul" înseamnă Directiva 2003/71/CE şi include orice act relevant prin care acesta a fost implementată în fiecare Stat Membru Relevant.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb