ADVERTORIAL ANUNŢ privind derularea OFERTEI PUBLICE DE CUMPĂRARE a acţiunilor emise de COMCM S.A. Constanţa la preţul de 0,3458 lei/acţiune

F.A.
Piaţa de Capital / 18 aprilie 2023

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Aprobarea documentului de ofertă publică şi anunţului de ofertă nu are valoare de garanţie şi nici nu reprezintă o altă formă de apreciere a A.S.F. cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzacţiile de încheiat prin acceptarea ofertei publice, obiect al deciziei de aprobare sau realizate ca urmare a procedurii obiect al anunţului. Decizia de aprobare certifică numai regularitatea documentului de ofertă/anunţului în privinţa exigenţelor legii şi ale normelor adoptate în aplicarea acesteia.

    1. Identificarea societăţii vizate (Emitentul) / Indentificarea Ofertantului

    Societatea vizată şi Ofertantul este COMCM S.A. Constanţa, persoană juridică română, cu sediul în Municipiul Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 144, judeţul Constanţa, număr de înregistrare în Registrul Comerţului, J13/613/1991, cod unic de înregistrare 1868287, capitalul social subscris şi vărsat 23.631.667,80 lei este împărţit în 236.316.678 acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei/acţiune.

    Obiectul de activitate al Emitentului este: " Fabricarea betonului" Cod CAEN 2363.

    Structura sintetică a acţionariatului la data de 23.03.2023, conform datelor furnizate de Depozitarul Central este următoarea:

    ANUNŢ privind derularea OFERTEI PUBLICE DE CUMPĂRARE a acţiunilor emise de COMCM S.A. Constanţa la preţul de 0,3458 lei/acţiune

    2. Numărul, procentul şi clasa valorilor mobiliare obiect al ofertei şi preţul oferit

    Ofertantul intenţionează să dobândească prin această Ofertă Publică de Cumpărare un număr maxim de 137.063.674 acţiuni ale Emitentului COMCM S.A Constanţa plătite integral şi care nu se află în proprietatea Ofertantului, reprezentând maximum 58% din capitalul social al Emitentului, în vederea reducerii capitalului social al acestuia, conform hotărârii AGEA din 17.09.2022, la preţul de 0,3458 lei/acţiune.

    Oferta Publică de Cumpărare se adresează tuturor persoanelor fizice şi juridice care deţin pe Perioada Ofertei, acţiuni ale Emitentului precum şi persoanelor cu care Ofertantul acţionează în mod concertat. Valorile mobiliare obiect ale ofertei sunt acţiuni ordinare, nominative, emise de COMCM S.A. Constanţa în formă dematerializată.

    3. Denumirea intermediarului ofertei

    Societatea care intermediază Oferta Publică de Cumpărare este Interfinbrok Corporation S.A., Societate de Servicii de Investiţii Financiare (S.S.I.F.) cu sediul în Mun.Constanţa, Str. Călăraşi nr.1, jud.Constanţa, România, înregistrată la Oficiul Registrul Comerţului sub nr: J13/2725/2003, cod unic

    de înregistrare 7448690, autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia Nr.2000/2003.

    4. Numărul de acţiuni emise de societatea vizată care sunt deţinute de Ofertant şi de grupul de persoane cu care acţionează în mod concertat

    Ofertantul nu deţine acţiuni proprii iar împreună cu persoanele cu care acţionează în mod concertat deţine 134.057.605 acţiuni reprezentând 56,7279% din capitalul Emitentului. Persoanele cu care Ofertantul acţionează în mod concertat şi care deţin acţiuni conform Declaraţiei autentice a Ofertantului, sunt următoarele:

    ANUNŢ privind derularea OFERTEI PUBLICE DE CUMPĂRARE a acţiunilor emise de COMCM S.A. Constanţa la preţul de 0,3458 lei/acţiune

    5. Declaraţie cu privire la faptul că a fost întocmit un Document de Ofertă şi locurile de unde poate fi obţinut

    În vederea derulării Ofertei Publice declarăm că s-a întocmit un Document de Ofertă Publică. Documentul de Ofertă Publică a fost aprobat de A.S.F. prin Decizia 362 din data de 12.04.2023 şi va fi pus la dispoziţia publicului, în mod gratuit, după cum urmează:

    a) în format electronic pe website-ul Ofertantului (www. comcm.ro), Intermediarului Ofertei (www.interfinbrok.ro) şi al Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro).

    b) pe suport de hârtie, disponibil acţionarilor/investitorilor, la cerere, la sediul Ofertantului, la sediul Intermediarului Ofertei şi la agenţiile Intermediarului Ofertei.

    6. Documentul de ofertă în format tipărit

    Documentul de Ofertă este realizat de către Intermediar cu sprijinul Ofertantului, aprobat de către A.S.F. şi este disponibil acţionarilor/investitorilor, la cerere, pe suport de hârtie, gratuit, pe toată perioada de derulare a Ofertei Publice, la:

    - sediul Ofertantului din Constanţa B-dul Aurel Vlaicu nr 144, jud Constanţa;

    - sediul Intermediarului Ofertei (Constanţa, str. Călăraşi nr 1, jud. Constanţa) şi la agenţiile sale (Agenţia din Timişoara, Blv. Mihai Viteazu nr. 30, jud Timiş; Agenţia din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr 7, ap 8, jud. Sibiu; Agenţia din Satu-Mare, str. Mihai Viteazu nr. 1, ap. 12, jud. Satu-Mare) începând cu data publicării anunţului privind Oferta Publică de Cumpărare şi până la finalizarea Ofertei.

    7. Document de ofertă în format electronic

    Documentul de ofertă aprobat de către A.S.F. poate fi consultat în format electronic pe website-ul Ofertantului (www. comcm.ro), Intermediarului Ofertei (www.interfinbrok.ro) şi al Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro).

    8. Perioada de derulare a ofertei publice

    Perioada de derulare a Ofertei Publice este de 10 (zece) zile lucrătoare, de la data de 21.04.2023 până la data de 05.05.2023. Programul de subscriere în acest interval este de luni până vineri între orele 09:00-17:00 (ora României) şi în ultima zi de derulare a ofertei 09:00-14:00 (ora României).

    Zi lucrătoare este orice zi în care piaţa românească interbancară cât şi sistemele de tranzacţionare ale Bursei de Valori Bucureşti şi sistemele de compensare-decontare ale Depozitarului Central sunt deschise pentru desfăşurarea activităţii.

    OFERTANT: COMCM S.A. Constanta

    Mihaiţă-Giani VĂTUIU, Preşedinte Consiliu de Administratie

    Gabriela ALEXE, Director General

    INTERMEDIAR: SSIF INTERFINBROK CORPORATION S.A.

    Iancu CUŞU, Director General

    Gabriela Ecaterina BABĂU, Director General Adjunct

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    Fix la cos
    IBC SOLAR
    rpia.ro
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    26 Sep. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9759
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
    Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    citiesoftomorrow.ro
    energyexpo.ro
    cnipmmr.ro
    roenergy.eu
    notorium.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb