ADVERTORIAL: Bitcoin România: Viitorul se construieşte prin crypto

Media-Advertising / 11 mai 2020

George Rotariu

George Rotariu


Bitcoin România este primul şi cel mai mare exchange crypto de pe piaţa naţională, cu o experienţă de peste 6 ani, având ca obiectiv principal acela de a deveni lider atât la nivel european, cât şi internaţional. Compania se mândreşte cu cei peste o sută de mii de clienţi mulţumiţi, care tranzacţionează Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Ripple, Litecoin şi alte 30 cryptomonede.

Trecem printr-o criză economică la nivel mondial, una fără precedent, diferită de cea din 2008. Prăbuşirea economiilor a făcut ca Sistemul Federal de Rezerve al SUA să printeze bani - 2.3 trilioane de dolari, la fel şi statele membre UE - peste 500 de miliarde de euro. Asta se traduce, din păcate, în niveluri nemaiîntâlnite de devalorizare.

Pandemia COVID-19 a afectat toate sectoarele economice şi a provocat, într-o primă fază, şi o scădere a pieţei crypto. Ulterior "loviturii" primite în urma pandemiei, piaţa crypto a cunoscut un trend pozitiv, utilizatorii înţelegând că Bitcoin este o variantă alternativă în momentele de criză şi o investiţie excelentă pe termen mediu-lung.

Mai mult decât atât, în acest moment, piaţa cryptomonedelor se pregăteşte de halving, un eveniment cheie în istoria Bitcoin, programat să aibă loc o dată la aproximativ fiecare patru ani. Halving-ul reprezintă o reducere cu 50% a recompenselor blocului pentru mineri, prevazută pentru luna mai a acestui an, ceea ce înseamnă că numărul de monede puse în circulaţie per bloc scade în timp. Motivul? Satoshi Nakamoto, creatorul Bitcoin, a proiectat moneda descentralizată ca pe o resursă limitată, numărul maxim de unităţi disponibile fiind stabilit încăde la început:maxim 21 de milioane de unităţi Bitcoin(BTC).

Halving-ul a avut deja loc de două ori până în prezent - în 2012 şi apoi în 2016; după ambele înjumătăţiri, preţul cryptomonedei a crescut semnificativ.În urma halvingului din luna mai a acestui an, recompensele miniere vor fi din nou reduse, ceea ce va diminua semnificativ "rezerva" de Bitcoin.Factorul rarităţii va determina, conform analiştilor de topce se bazează pe performanţele istorice ale cryptomonedei, aprecierea preţului Bitcoin!Având în vedere tot mai evidenta prăbuşire a economiilor mondiale şi devalorizarea banilor la nivel global, dar şi evoluţia pieţei cryptomonedelor, Bitcoin şi altcoin-urile devin şi mai atractive.

Deoarece Bitcoin România şi-a adaptat mereu serviciile specificului pieţei şi dorinţelor clienţilor săi,compania alansat recent platforma pro.bitcoinromania.ro. Unele lucruri, precum seriozitatea şi respectul pentru clienţi, sunt oferite la aceleaşi standarde ca pe cel mai vechi exchange de cryptomonede din România, atât de familiar comunităţii crypto: trade.bitcoinromania.ro. Ce oferă în plus noua platformăPRO? Cel mai bun trading fee de pe piaţă, de doar 0.25%, precum şi conversii automate pentru principalele cryptomonede de pe piaţă, la orice oră!

Pe lângă cele două platforme online şi cea mai extinsă reţea de ATM-uri din ţară, Bitcoin România a creat recent Rotariu Investments - ometodă exclusivistă de investiţie, pe termen mediu-lung (minim 1 - 5ani). Acest produs se bazează pe cunoştinţele semnificative dobândite pe parcursul anilor de experienţă ai fondatorilor companiei, George şi Constantin Rotariu,şi este oferit exclusiv clienţilor high profile.

Compania lucrează pentru perfecţionarea tuturor modalităţilor de tranzacţionare oferite clienţilor. "În prezent am demarat o întreagă acţiune de dezvoltare areţelei de ATM-uri crypto. Urmărim plasarea acestora în toate oraşele mari şi nu numai de pe teritoriul României. Totodată dorim dezvoltarea platformelor noastre online, în special a platformei de trading PRO. Urmează să adăugăm mai multe altcoin-uri, astfel încât clienţii noştri să poată tranzacţiona la orice oră şi în orice zi cele mai importante 20 de cryptomonede conform capitalizării de piaţă", a declarat George Rotariu, CEO-ul Bitcoin România.

Bitcoin România crede într-un viitor mai bun, mai sigur, precum şi în revoluţionarea sistemului de remitenţe clasic. Vă invităm să investiţi în Bitcoin - cel mai performant asset al ultimului deceniu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb