ADVERTORIAL d'Alexandru - Povestea pantofilor bărbăteşti pe comandă Manufacturaţi în Bucureşti

Companii / 28 februarie 2017

d'Alexandru - Made to Measure | Manufacturat in Bucureşti cu profesionalism, maiestrie şi dragoste de frumoswww.d-alexandru.com

d'Alexandru - Made to Measure | Manufacturat in Bucureşti cu profesionalism, maiestrie şi dragoste de frumoswww.d-alexandru.com

În lumea oamenilor, perfecţiunea echivalează cu măiestria - De mai bine de 25 de ani desenează cu pasiune CONDUR(i) by alexandru, linia exclusivă de pantofi bărbăteşti lucraţi manual d'Alexandru dezvoltându-se firesc, valorificând cunoştinţe şi experienţe, îndeplinind vise, răsplătind pe deplin consecvenţa şi inclinaţia către perfecţiune a celui ce a îndrăznit întotdeauna să fie altfel -Alexandru.

Modelele de pantofi made-to-measure d'Alexandru au fost gândite şi perfecţionate în atelierul din Bucureşti timp de câţiva ani, fiind supuse unor numeroase teste ce au avut în vedere gradul de confort resimţit în momentul purtării, menţinerea formei şi comportamentul pielii naturale utilizate.

Pielea din care sunt realizaţi pantofii Oxford şi Derby este de viţel francez, o rasă aparte, crescută special pentru producţia de încălţăminte de lux, în areale controlate astfel încât să poată fi atinsă perfecţiunea naturală, fiind tăbăcită ulterior în renumite centre din Italia, ţara de provenienţă a tuturor componentelor ce alcătuiesc pantofii bărbăteşti lucraţi manual d'Alexandru.

Bărbatul care alege să poarte o pereche de pantofi lucrată manual d'Alexandru valorizează cu prisosinţă timpul şi se află în căutarea unor experienţe pe care să le trăiască din plin şi pe care să le savureze în tihnă. Mai mult decât atât, bărbatul care încalţă cu mândrie pantofii săi unicat d'Alexandru, ştie prea bine că fundamentul celor mai bune decizii este alcătuit din răbdare şi ca gustul independenţei nu este rezultatul sfidării convenţiilor ci al aşezării setului de lucruri "politicaly correct" într-o perspectivă nouă, adaptată contemporaneităţii şi mai cu seamă trecută prin filtrul propriei gândiri.

Fiecare pereche de pantofi este realizată ţinând cont de măsurile unice ale clientului şi are integrate elemente specifice stabilite în urma unei discuţii private cu Alexandru. Senzaţia pe care o ai atunci când încalţi o pereche de pantofi realizaţi şi personalizaţi pentru tine este rară, iar expresia "îmi vin ca şi turnaţi" capătă sens.

Date de contact:

Mihaela Mihalache - Brand Manager - d'Alexandru

Showroom d'Alexandru| Made to Measure - Iuliu Maniu 7, corp T, et 1

Tel: +4 (0) 727. 811. 947 || email: office@d-alexandru.com

Online: www.d-alexandru.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb