ADVERTORIAL De unde şi cum cumperi Litecoin (LTC)?

Companii / 4 noiembrie 2022

Sursa foto: kriptomat.io

Sursa foto: kriptomat.io

Litecoin (LTC) are un pedigree deosebit în lumea criptomonedelor.

Moneda a fost creata în 2011 că o versiune mai rapida şi mai eficienta a Bitcoin, cu taxe de tranzacţionare mai mici. Creatorul a fost Charlie Lee, a cărui lucrare la Google a inclus scrierea unor porţiuni din sistemul de operare Chrome. Lee conduce în prezent Fundaţia Litecoin.

Că şi Bitcoin, Litecoin este un proiect open source. Codul sursa este disponibil sub licenţă MIT/X11. Codul care implementează blockchain-ul Litecoin este acelaşi cu codul Bitcoin, cu câteva modificări.

Lee spune că Litecoin nu a fost destinat să concureze cu Bitcoin, ci să coexiste că un jeton pentru tranzacţii mai mici.

Beneficiile Litecoin includ taxe foarte mici, o comunitate plina de viaţă de dezvoltatori şi investitori, documentaţie tehnica pentru dezvoltatori, scalabilitate şi minerit.

Eşti curios de unde si cum cumperi Litecoin (LTC)? Te putem ajuta cu asta.

De unde cumperi Litecoin (LTC)

Litecoin este disponibil pe sute sau mii de platforme cripto. Din păcate, tocmai disponibilitatea pe scara larga a criptomonedei face că alegerea unei platforme să fie una dintre cele mai dificile sarcini atunci când vrei să descoperi cum cumperi Litecoin.

Cele mai multe burse, inclusiv bursele descentralizate, sau DEX-urile, care au castigat atât de multa atenţie în comunitatea cripto (nu ţoaţă pozitiva), răspund unui public exclusiv de experţi cripto care au mijloacele tehnice necesare pentru a selecta un portofel, chei criptografice hexazecimale securizate şi pentru a interacţionă direct cu blockchain-ul.

Asta a fost bine în perioada iniţială cât criptomonedele erau noi. Dar astăzi, din ce în ce mai mulţi oameni obişnuiţi cumpără LTC şi alte criptomonede pentru prima data. Platformele tradiţionale, exclusive pentru experţi, nu oferă securitate, asistenta sau instrumente care ar putea ajuta novicii să reuşească.

Pentru majoritatea utilizatorilor, o bursa mare, consacrata, nu este cel mai bun răspuns la întrebarea de unde să cumpere Litecoin. Daca nu vorbeşti Python că limba materna, ar fi mai bine să creezi un cont pe o platforma de criptomonede precum Kriptomat.

Platformele custodiale sunt mult mai uşor de utilizat. Ele oferă nivelul de pret Litecoin curent de tranzactionare şi mai oferă şi oportunitate de a face o cumpărare. Daca eşti nou în lumea blockchain-ului şi ai vrea să cumperi LTC, Kriptomat este o alegere grozava.

Este adevărat că crearea unui cont este un pic mai complicata decât simpla tastare a numelui de utilizator şi selectarea unei parole. O modalitate prin care ştii că lucrezi cu o bursa de criptomonede cu reputaţie este că iţi vă solicita să-ţi verifici identitatea prin furnizarea unei copii electronice a paşaportului sau a altui act de identitate emis de guvern. Aceste reglementari Know Your Customer (KYC) sunt impuse de fiecare afacere care respecta prevederile privind combaterea spălării banilor din GDPR-ul UE.

Verificarea identităţii poate să dureze zile întregi pe unele website-uri. La Kriptomat aceste proceduri simple KYC sunt de obieci finalizate în câteva minute.

Cum cumperi Litecoin

Odată ce ţi-ai creat şi verificat contul, eşti gata să te concentrezi pe cum cumperi LTC.

Cea mai rapida şi mai uşoară cale să cumperi Litecoin (LTC) este să utilizezi un card Visa sau Mastercard. Selectează Cumpără din meniu şi urmează instrucţiunile - poţi să cumperi LTC în câteva secunde.

Daca preferi, poţi transfera fondul de investiţii la Kriptomat prin transfer bancar în loc să utilizezi un card de credit. Sau poţi alege un serviciu de transfer de numerar, cum ar fi Skrill sau Neteller. Kriptomat accepta depuneri în peste o duzina dintre cele mai utilizate monede Fiat europene. Odată ce depunerea iţi apare în cont, poţi urmări meniurile şi poţi efectua o achiziţie.

Asta e tot ce trebuie să ştii. Eşti acum expert şi cunoşti toate detaliile despre cum cumperi LTC.

Alegerea locului de unde cumperi Litecoin este probabil cea mai critica decizie pe care o vei lua în tot procesul. Pe măsură ce evaluezi platformele cripto, asigura-te că iei în calcul şi licenţierea şi reglementarea, certificarea de securitate, instrumentele de investiţii, uşurinţă de utilizare şi asistenta pentru clienţi.

Nu primeşti monede fizice atunci când cumperi LTC online. Monedele pe care le cumperi sunt transferate în adresa ta electronica de pe blockchain. Kriptomat se ocupa de toate detaliile de criptare cu cheie publica pentru a se asigura că criptomonedele ţaţe sunt transferate în mod prompt şi securizat.

Despre Kriptomat

Înfiinţat în 2018, Kriptomat a revoluţionat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanţele digitale atât de simple încât ţoaţă lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea şi împlinirea pe care le reprezintă lumea cripto. Sute de mii de clienţi din întreagă Europa şi din 120 de tari din întreagă lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimba, căştigă, distribuie sau investesc în cripto.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb