ADVERTORIAL: HC Dinamo - Bitcoin România

Comunicate de presă / 19 septembrie 2018

HC Dinamo - Bitcoin România

Echipa de handbal feminin Dinamo evolueaza in sezonul 2018-2019 in Divizia A sub denumirea HC Dinamo Bitcoin Romania. George si Constantin Rotariu care reprezinta Bitcoin Romania se alatura astfel acestui proiect, contribuind financiar la promovarea handbalului feminin si a unui nou concept de marketing implementat pentru dinamovisti prin Fundatia Pro Dinamo (presedinte Cornel Dinu).

#DinamoHandbal reprezinta incepand din acest sezon un proiect comun al celor doua cluburi (CS Dinamo Bucuresti si HC Dinamo Bucuresti). Echipa de handbal masculin CS Dinamo Bucuresti este campioana Romaniei si evolueaza in Velux Champions League pentru al treilea sezon consecutiv. HC Dinamo Bitcoin Romania este o echipa tanara, infiintata in anul 2017 si evolueaza in Divizia A, avand ca obiectiv de performanta promovarea in Liga Nationala. Dezvoltarea unui Centru de Copii si Juniori reprezinta deasemenea unul din obiectivele importante ale noului proiect.

Deasemenea, avem marea placere de a anunta acceptul domnului Dimitrie Surza de a deveni

Presedinte de Onoare al HC Dinamo Bucuresti.

CS Dinamo Bucuresti (presedinte George Cosac) are in acest sezon un lot valoros format din jucatori cu mare experienta, au inceput sezonul foarte bine prin castigarea trofeului SuperCupa Romaniei in fata celor de la HC Dobrogea Constanta si cu o victorie in Velux Champions League in fata norvegienilor de la Velrum.

Antrenorii Constantin Ştefan si Sebastian Bota au in acest sezon urmatorul lot de jucatori:

-Portari:Missaoui Makrem si Stefan Grigoraş;

-Jucatori: Descat Hugo, Bannour Amine, Alouini Kamel, Savenco Dan, Szasz Andras, Negru Nicusor, Şandru Ciprian, Gavriloaia Razvan, Komogorov Vitaly, Muhamed Zulfic, Kuduz Ante, Mousavi Alireza, Acatrinei Florin, Mihai Dima, Heidaridad Saeid, Vasile Sergiu;

-Kinetoterapeut: Alexandru Stancu;

-Instructor Sportiv: Vasiliu Florin;

-Team Manager: Ovidiu Semen.

HC Dinamo Bitcoin Romania (presedinte Constantin Caliman) are in sezonul 2018-2019 un lot de jucatoare tinere, antrenorii Nicoleta Gusi Alecsandrescu si Ion Ivan insuflandu-le dorinta de a face performanta si de a construi o echipa pentru viitor:

-Portari: Andreea Petruneac, Andreea Agiu, Andra Grosu, Daniela Ghenovici;

-Jucatoare: Elli Verdes, Anca Birton, Moto - Stefania Udrea, Aleksandra Timovski, Ana Gijulete, Popescu Ana, Alondra Mihai, Diana Manole, Andra Roventa si Tincu Madalina.

-Antrenor cu portarii: Florin Nitu

Urmând modelul cluburilor cu traditie, dorim sa venim in intampinarea suporterilor nostri care doresc sa intre in comunitatea socios prin programul #Dinamo1000. Un fenomen răspândit în lumea bună a sportului devine astfel, realitate şi la Dinamo Bucuresti. Suporterii trebuie doar să semneze o adeziune şi să plătească o cotizaţie anuala. Odată deveniţi membri asociati ai clubului, suporterii vor primi un card care atestă apartenenţa la acest nou concept, participă activ la viaţa clubului, iau parte la Adunarea Generală şi sunt informaţi periodic în legătură cu activitatea de zi cu zi.

Ce înseamnă un club condus de socios? Spre deosebire de alte forme de organizare, un club sportiv al cărui statut îi include pe socios în structurile de conducere presupune că în cadrul asociaţiei, membrii pot fi atât persoane fizice (inclusiv minori, cu acordul părinţilor sau al tutorelui legal), cât şi persoane juridice care au capacitate deplină de exerciţiu, indiferent de cetăţenie sau naţionalitate, care doresc desfăşurarea unor activităţi circumscrise scopului propus al clubului, îndeplinesc condiţiile prevăzute în Statut ori stabilite de Adunarea Generală a asociaţilor şi aderă la actele constitutive, consimţind să sprijine moral şi material activitatea Asociatiei HC Dinamo Bucuresti. Deasemenea membrii asociati devin actionari ai televiziunii online dinamoTV.ro.

Domnul George Rotariu, CEO Bitcoin România, ne-a declarat: "Bitcoin România a semnat această colaborare cu echipa de handbal a clubului Dinamo Bucureşti, deoarece înţelegem importanţa sportului în viaţa oamenilor şi sperăm ca împreună cu domnul Constantin Căliman, în care eu personal am foarte multă încredere, să creăm un mediu propice pentru performanţă şi să le oferim acestor sportivi şi stuff-ului tehnic condiţii bune pentru a putea duce clubul Dinamo cât mai sus în clasament. Oferindu-le o motivaţie în plus şi generaţiilor tinere să ducă astfel o viaţă sportivă şi să devină precum idolii lor din teren, de asemenea sperăm ca implicarea Bitcoin România să inspire şi alţi investitori din industria crypto împreună cu care să ajutăm la dezvoltarea handbalului din România şi al sportului în general".

Deasemenea multumim sponsorilor si finantatorilor care sprijina #DinamoHandbal si cele doua echipe: Bitcoin Romania , Baumit, Erbasu, Carpatina si Primaria Sectorului 1.

Parteneri: Fundatia Pro Dinamo, Champ Du Golf, Alpha Cab.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb