ADVERTORIAL - MIHAI CROITORU, MANAGER COMENZIBUCHETE.RO:  Trandafirii, cei mai căutaţi de Valentine's Day

C.I.
Ziarul BURSA #Companii / 11 februarie 2015

Trandafirii, cei mai căutaţi de Valentine's Day

Florile vor fi foarte căutate în acest weekend, pentru celebrarea Valentine's Day.

Mihai Croitoru, manager Comenzibuchete.ro, ne-a declarat că trandafirii au fost şi rămân florile cele mai apreciate, indiferent de trenduri.

Domnia sa precizează că nu poate încă să facă o estimare în ceea ce priveşte vânzările de flori cu ocazia Valentine's Day, pentru că în fiecare an există diverşi factori care influenţează vânzările, dar speră ca anul acesta să ajungă la o valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Domnul Croitoru ne-a spus: "Cele mai multe flori pe care le comercializăm sunt de import, din Ecuador, Columbia şi Olanda. Avem şi câteva sortimente pe care le cumpărăm de la producători români din sudul ţării, este vorba despre unele flori de primăvară, printre care freziile, lalelele, zambilele. Trandafirii din Ecuador şi din Columbia nu sunt mai ieftini, dimpotrivă, sunt mai scumpi. Dar sunt de o calitate superioară celor din Olanda. Sunt mult mai rezistenţi, au un aspect deosebit - tulpinile sunt mai lungi, bobocul mai mare, iar asta le conferă o imagine aparte; există trandafiri cu tulpini care au chiar şi 1,20 - 1,50 m, aducem şi din aceştia, sunt extraordinari. Apoi, culorile şi nuanţele sunt foarte diverse şi frumoase, unele uimitoare. Totul se explică prin condiţiile climatice în care sunt cultivaţi. Este vorba despre ferme specializate în trandafiri, aflate la mare altitudine, în Anzi".

Potrivit managerului Comenzibuchete.ro, cele mai mari vânzări se înregistrează de 1-8 martie şi la începutul şi sfârşitul de an şcolar, acestea fiind momentele de vârf din an, în comerţul cu flori.

Mihai Croitoru susţine că, atunci când sunt sărbători, precum Valentine's Day sau 1 şi 8 martie, bărbaţii cumpără flori. "În general, însă, clientela de pe online este formată şi din bărbaţi, şi din femei, pentru că avem mulţi cumpărători din zona de business, se trimit cadouri florale şi partenerilor de afaceri", ne-a mai spus Mihai Croitoru.

Domnia sa ne-a precizat că un segment important de clienţi provine din străinatate: "Este vorba mai ales despre români plecaţi din ţară, care trimit flori celor dragi de acasă, familiilor, iubitelor, prietenilor".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb