ZIARUL BURSA

11 februarie 2015
Ediţia din 15.08.2024
Elena Udrea, arestată pentru 30 de zile

Elena Udrea, arestată pentru 30 de zile

M.F.Politică / 11 februarie 2015

Actualizare 20:45

Judecătorii ÎCCJ au hotărât arestarea pentru 30 de zile a Elenei Udrea în dosarul Microsoft, a anunţat avocatul deputatei.

Acesta a precizat că judecătorii au revocat controlul judiciar şi s-a emis un mandat de arestare preventivă în legătură cu denunţurile făcute de Dinu Pescariu.

---

Sandu a cumpărat licenţele Microsoft la presiunile Elenei Udrea şi ale altor lideri PDL

Referat DNA: PDL a beneficiat de plata unor materiale electorale în urma intervenţiilor Elenei Udrea

Darius Vâlcov: "Lucrăm cu băncile la un nou produs pentru soluţionarea crizei CHF"

MINISTRUL FINANŢELOR, IGNORAT A DOUA OARĂ DE DEPUTAŢI Darius Vâlcov: "Lucrăm cu băncile la un nou produs pentru soluţionarea crizei CHF"

EMILIA OLESCUMacroeconomie / 11 februarie 2015

Ministerul Finanţelor Publice lucrează, împreună cu băncile, la "un nou produs" pentru rezolvarea problemei creditelor în franci elveţieni (CHF), a spus, aseară, Darius Vâlcov, ministrul de resort.

Domnia sa a precizat că, în ultimele două zile, a avut întâlniri cu reprezentanţii instituţiilor financiare care au dat credite în CHF, urmând să mai aibă loc discuţii, în aceste zile, pe aceeaşi temă.

Conversia cu discount a creditelor - soluţia propusă de BNR

MUGUR ISĂRESCU, AUDIAT ÎN CAMERA DEPUTAŢILOR DESPRE CRIZA CREDITELOR ÎN CHF Conversia cu discount a creditelor - soluţia propusă de BNR

E.O.Bănci-Asigurări / 11 februarie 2015

Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR) a fost audiat, ieri, timp de peste trei ore de parlamentari pe tema creditelor în franci elveţieni (CHF), timp în care a prezentat pe larg situaţia din acest segment şi soluţiile pe care Banca Centrală le vede pentru rezolvarea crizei create de creşterea explozivă a francului în raport cu moneda naţională, răspunzând la puzderia de întrebări adresate de deputaţi.

Rise Project: Viorel Hrebenciuc a avut conturi secrete la HSBC Elveţia

Rise Project: Viorel Hrebenciuc a avut conturi secrete la HSBC Elveţia

V.R.Bănci-Asigurări / 11 februarie 2015

Actualizare 14:05 Şerban, ANAF: "Fiscul nu deţine informaţii oficiale despre conturile românilor în băncile elveţiene"

ANAF nu are informaţii oficiale despre conturile bancare din străinătate ale românilor bogaţi, însă este interesată de obţinerea acestora, dacă sunt disponibile la nivelul agenţiilor fiscale din alte state, a declarat miercuri Eugen Şerban, şeful Direcţiei Verificări Fiscale.

"Eu nu am explicat inadvertenţele, ci deosebirile privind modul de înregistrare în declaraţiile de avere ale Guvernatorului BNR"

ADRIAN VASILESCU FACE PRECIZĂRI: "Eu nu am explicat inadvertenţele, ci deosebirile privind modul de înregistrare în declaraţiile de avere ale Guvernatorului BNR"

Bănci-Asigurări / 11 februarie 2015

Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR Mugur Isărescu, precizează că domnia sa a explicat deosebirile privind modul de înregistrare în declaraţiile de avere ale domnului Isărescu, nu "inadvertenţele", aşa cum apare scris în supratitlul articolului "ADRIAN VASILESCU A EXPLICAT INADVERTENŢELE DIN DECLARAŢIILE DE AVERE ALE GUVERNATORULUI BNR: «Încălcăm trei legi, ca să respectăm ghidul ANI»", publicat în ediţia Ziarului BURSA din data de 9 februarie 2015.

Moody's a plasat sub revizuire, cu implicaţii negative, ratingurile OTE

Moody's a plasat sub revizuire, cu implicaţii negative, ratingurile OTE

A.G.Companii / 11 februarie 2015

Moody's Investors Service a plasat sub revizuire, cu implicaţii negative, ratingul "Ba3", iar calificativul privind probabilitatea de default (încetare de plăţi, n.r.) a fost revizuit, luni, de la "Ba3" atribuit Hellenic Telecommunications Organization SA (OTE), se arată într-un comunicat al agenţiei de evaluare financiară.

Portugalia vrea să ramburseze anticipat 14 miliarde dolari către FMI

Jurnal de criză / 11 februarie 2015

Guvernul portughez le-a solicitat creditorilor săi din Uniunea Europeană să-i autorizeze rambursarea anticipată, în următorii doi ani şi jumătate, a unei datorii de 14 miliarde de euro către Fondul Monetar Internaţional (FMI), aproape jumătate din creditul acordat de această instituţie Portugaliei, respectiv 20% din programul de asistenţă convenit cu "troica" în 2011, anunţă Ministerul de Finanţe de la Lisabona.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
"Qualcomm", amendată cu 975 milioane dolari în China

"Qualcomm", amendată cu 975 milioane dolari în China

ALINA VASIESCUInternaţional / 11 februarie 2015

Producătorul american de cipuri "Qualcomm" Inc. a acceptat să plătească o amendă record de 975 milioane de dolari ca să încheie amiabil un litigiu în care autorităţile din China îl acuză că a încălcat legea anti-monopol din ţară.

MACRO NEWSLETTER 11 februarie 2015

MACRO NEWSLETTER 11 februarie 2015

Internaţional / 11 februarie 2015

Creditul de consum din SUA a crescut sub aşteptări în decembrie 2014, cu 14,8 miliarde de dolari, după un avans de 13,5 miliarde în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 6,9%, de la 7% în luna anterioară.

REVISTA PRESEI 11.02.2015

Willy HomnerRevista Presei / 11 februarie 2015

ADEVARUL 

Elena Udrea, reţinută 24 de ore

Rămasă fără imunitate parlamentară, Elena Udrea a fost supusă unui maraton de audieri de peste 10 ore, de procurorii anticorupţie şi reţinută pentru 24 de ore.

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 11.02.2015

V.R.Revista Presei / 11 februarie 2015

FINANCIAL TIMES

Glencore renunţă la 24% din Lonmin

Compania minieră Glencore plănuieşte să distribuie către acţionarii săi deţinerea pe care o are la producătorul de platină Lonmin, oferindu-le astfel o cotă de 23,9%.

Intelligence democracy

Intelligence democracy

MAKE (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 11 februarie 2015

I think that the accusations uttered by deputy Elena Udrea against the interim boss of the Romanian Intelligence Service (SRI), general Florian Coldea, that he has influenced the outcome of the presidential elections in favor of Klaus Iohannis...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo