ADVERTORIAL Tendinţele sezonului de toamnă-iarnă în piaţa materialelor de construcţii

Ziarul BURSA #Companii / 23 octombrie 2014

Tendinţele sezonului de toamnă-iarnă în piaţa materialelor de construcţii

Cu toţii căutăm întotdeauna să oferim o notă distinctă căminului nostru, atât la exterior, cât şi la interior. Ne interesăm frecvent de tendinţele în materie de design, culoare, decoraţiuni interioare şi accesorii. Deşi în ultimii ani au existat situaţii care au pus piaţa materialelor de construcţii în dificultate, românii au continuat să îşi amenajeze casele şi grădinile, hotărând asupra materialelor de construcţii şi bazându-se pe propriile preferinţe. Prin amenajarea unui cămin, ne exprimăm personalitatea, propriile pasiuni şi opţiuni. De aceea, înainte să descoperim care sunt tendinţele sezonului de toamnă-iarnă în piaţa materialelor de construcţii, este important să reţinem că, indiferent de trend, trebuie să creăm un ambient confortabil şi relaxant în căminele noastre, care să ne reprezinte cât mai bine.

Pentru început, trebuie să concretizăm faptul că tendinţele sunt stabilite atât pentru a fi urmate, cât şi pentru a oferi sugestii în ceea ce este nou şi în ceea ce se poate utiliza pentru amenajarea spaţiului în care locuim. Aşadar, pentru amenajări în sezonul rece al anului 2014 sunt recomandate, în primul rând, culori ce conferă căldură. Nuanţele de galben, verde măslină, movul, portocaliul, roşul intens şi chiar auriul sunt favoritele acestei perioade. Astfel de culori pot produce schimbări majore în ambient, aducând un aer modern şi cald în fiecare încăpere. Stilul fiecărui imobil depinde de propriul locatar, iar în sezonul de toamnă-iarnă al acestui an avem de ales între o diversitate de stiluri care ne pot satisface preferinţele.

Stilul minimalist, în care se pot combina culori din natură cu mobilier din sticlă sau oţel, reprezintă cea mai practică şi elegantă variantă pe care o aleg majoritatea românilor. Atmosfera fiecărei încăperi o putem îmblânzi cu un tapet cu accente calde, cu perne pufoase şi colorate sau cu un covor cu forme geometrice, care va sublinia aerul modern al interiorului. Estetic şi în acelaşi timp lipsit de agitaţie, acest stil clasic poate face din fiecare locuinţă un loc perfect pentru odihnă şi relaxare. Un alt stil preferat în sezonul de toamnă-iarnă este stilul rustic, în care accentul este în mare parte pus pe lemn, piatră naturală şi piele. Piesele de mobilier cu aspect vintage, confecţionate din lemn masiv, vor oferi o notă aparte locuinţei. Aspectul antichizat al încăperilor poate fi conferit de obiecte din lemn natural, supradimensionate şi robust prelucrate. Un fotoliu din piele vişiniu, cu spătar înalt şi braţe viguroase, o masă din lemn masiv, poziţionată în faţa unui şemineu, pereţi placaţi cu piatră naturală decorativă şi un candelabru modern, conferă unui living un accent rustic îmbinat cu unul modern. De asemenea, lemnul, care conform experţilor în domeniu, oferă mai multe avantaje decât cărămida, poate fi utilizat şi pentru aspectul exterior al unei case. Un alt stil care merită menţionat, este stilul futurist, apreciat în general de majoritatea tinerilor. Îndrăzneala culorilor, nuanţele metalice sau efectele neon, piesele de mobilier cu aspect neobişnuit, colorate şi strălucitoare, pot crea o atmosferă nonconformistă.

Praktiker este unul dintre cele mai iubite branduri de Do It Yourself din România, reuşind întotdeauna să ţină pasul cu tendinţele fiecărui sezon. Astfel, având cel mai bun raport calitate preţ, Praktiker constituie un adevărat ajutor când vine vorba de alegerea unor materiale de construcţii de calitate, care să satisfacă atât nevoile, cât şi preferinţele clientului. Încurajând întotdeauna consumatorii să experimenteze şi să îşi personalizeze căminul după bunul plac, Praktiker a reuşit să îşi croiască de-a lungul timpului drumul către succes. Scopul companiei, acela de a rămâne în permanenţă aproape de clienţii săi, a condus în mod firesc la extinderea magazinelor în 24 de oraşe din ţară. Aşadar, indiferent de preferinţe şi tendinţe, este important să ţinem cont de calitatea produselor şi să încercăm să armonizăm spaţiul încăperilor, astfel încât să interfereze cu personalitatea şi dorinţele pe care le avem, să ne transmită energii pozitive şi să ne confere linişte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb