ADVERTORIAL TOP 3 păcănele la care să-ţi încerci norocul în Noiembrie 2021!

Comunicate de presă / 18 noiembrie 2021

TOP 3 păcănele la care să-ţi încerci norocul în Noiembrie 2021!

Chiar dacă nu îţi place sezonul rece pentru că vine cu o vreme instabilă şi cu o zi mai scurtă, trebuie să recunoşti că sărbătorile sunt un plus, făcând iarna mai plăcută. Dacă vrei să ai o dispoziţie cât mai bună pe tot parcursul anului, ar fi ideal să găseşti frumuseţea fiecărui anotimp în parte, pentru că toate vin cu avantaje şi dezavantaje.

Pentru a începe iarna cu mai multă bucurie, în ultima lună a acestui an ai putea să te distrezi şi să-ţi încerci norocul la câteva păcănele tematice. Pe lângă lunga listă de jocuri de top precum slotul de păcănele Buffalo-King, mediul online îţi pune la dispoziţie foarte multe alte titluri interesante. Ele sunt inspirate din magia sărbătorilor şi sunt o sursă de entertainment ce vine cu diverse surprize.

Iată prezentarea câtorva video sloturi pe care să le încerci în lunile mai reci, pentru un plus de magie înainte, în timpul şi după venirea sărbătorilor!

Christmas Carol Megaways

Christmas Carol Megaways a fost lansat în anul 2020 de către providerul Pragmatic Play. Acest joc are o grafică superbă, foarte viu colorată, care include numeroase efecte audio-vizuale. Păcăneaua se remarcă nu doar prin RTP-ul de 96.50%, ci şi prin mecanica sa Megaways.

De asemenea, un plus major este şi funcţia Tumble, care presupune eliminarea simbolurilor dintr-o combinaţie câştigătoare de pe role pentru a face loc altor iconuri. Jocul Christmas Carol Megaways conţine şi numeroase Rotiri Gratuite cu multiplicatori, care pot fi cumpărate sau activate cu ajutorul Scatter-ului.

Aloha Christmas

Aloha Christmas a fost creat de către furnizorul Netent şi a fost lansat în 2020. Acest joc este o modalitate ideală de a călători virtual până pe un matrix exotic de 6x6, care are simboluri speciale, ce-ţi pot aduce un câştig de peste 250x miza ta.

Video slot-ul Aloha Christmas are multe surprize pentru jucători, plătind nu pe linii de plată, ci în formaţiuni, adică plată tip cluster. Astfel, dacă ai alăturate pe mai multe role, cel puţin 9 simboluri, vei fi recompensat, în funcţie de valoarea fiecărui icon. În plus, păcăneaua are 4 simboluri cu rol de Scatter, care sunt stacked şi contribuie la obţinerea mai multor combinaţii norocoase.

Jocul vine şi cu alte cadouri, ca de Crăciun, precum simboluri Mystery, Rotiri Gratuite şi multiplicatori, toate înglobate în mai multe funcţii complexe şi interesante. Chiar dacă premiile nu pot fi garantate, distracţia este sigură în Aloha Christmas!

Mystery Fox Christmas Party

Anul 2020 a venit cu multe surprize pentru pasionaţii de jocuri de noroc, printre care se află şi Mystery Fox Christmas Party, un video slot lansat de providerul PariPlay. Păcăneaua face parte din seria Mystery Fox şi o are pe post de gazdă pe vulpiţa crăciuniţă, care va plăti aproape cel mai bine, într-o combinaţie de minim 2 şi maxim 5 iconuri identice.

Pe matrix-ul de 5x4 vor apărea multe alte personaje, dar şi simboluri tematice, de la pahare de şampanie şi globuri ornamentale, până la Scatter-ul numit The Fox Show. În Mystery Fox Christmas Party vor mai apărea pe role şi iconuri denumite Heart of Vegas, care au rol de Bonus Symbol şi care pot transforma o întreagă rolă într-un icon Wild expandat.

Jocul Mystery Fox Christmas Party aduce distracţie, dar şi şanse de câştig, mai ales dacă ai norocul să activezi numeroasele Rotiri Gratuite, care vin însoţite de multiplicatori. În funcţie de câte icon-uri Scatter vor activa funcţia, vei avea de ales din 3 pachete de Runde Extra combinate cu role Wild.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb