Afacerile Dent Estet au crescut cu 35% în primul semestru

F.A.
Companii / 20 august 2013

Clinica Dent Estet anunţă pentru prima jumătate a anului o cifră de afaceri de 1,75 de milioane de euro, în creştere cu aproximativ 35% faţă de perioada similară a anului trecut şi un număr de 5.000 de pacienţi noi.

Evoluţia afacerilor reţelei de clinici stomatologice se datorează atât investiţiilor derulate, la sfârşitul anului trecut, în deschiderea primei clinici stomatologice pentru adolescenţi din Europa, cât şi extinderii portofoliului de servicii, se arată într-un comunicat de presă.

"La nouă luni de la deschiderea Dent Estet 4 Teens, concept premieră pe piaţa de servicii stomatologice din România, dar şi din Europa, clinica numără 1.500 de pacienţi şi are un grad de ocupare de 70%, ceea ce confirmă o dată în plus faptul că adolescenţii reprezintă o nişă de clienţi care au nevoie de servicii adaptate. Rezultatele de până acum ne îndreptăţesc să credem că ne vom depăşi targeturile propuse pentru primul an de funcţionare, respectiv 700.000 de euro cifră de afaceri şi 2.000 de pacienţi", a declarat dr. Oana Taban, CEO Dent Estet.

Pentru a doua jumătate a anului, clinica îşi menţine estimarea de creştere cu cel puţin 20% a cifrei de afaceri, până la o valoare de aproximativ 3,4 milioane de euro şi pregăteşte extinderea portofoliului de servicii odată cu startul primului program de training pentru personalul non-medical din cabinetele şi clinicile dentare, se mai arată în comunicat.

Prima serie de cursuri va începe în această toamnă având ca specializare Dental Office Management, un concept american. Targetul principal va fi reprezentat de proaspeţii absolvenţi de facultate care îşi doresc o funcţie de management administrativ în clinicile private, dar şi de cei care deja sunt angajaţi în domeniul serviciilor medicale şi care îşi doresc o specializare în acest sens.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb